perjantai 24. helmikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: YLÄOSAT

Jos jotain pitkähihaista täytyy pitää, suosin yleensä huppareita tai boleroita, mutta myös kauluspaidan ovat itselleni mieleen toisinaan, varsinkin lipparin kohdalla kun rintamuksellekkin on jätetty tilaa. Yleensä kauluspaidat oli mahdoton tehtävä, joko olivat ihan liian isoja tai sitten rinnuksista napit irvistää ja parhaimmillaan lentää irti.

1. Autopsy - "Routine Natural Death" huppari, koko L & XXL


 Autopsyn tapaan, tämä olisi todella hieno jos materiaali olisi parempi, venähtää käytössä ja saumat on täynnä reikiä. Molemmissa omistamissani huppareissa vetoketju veti ihan mutkille sillä raskas vetoketju yhdistettynä ohueen venyvään kankaaseen ei vain toimi. L kokoisesta hupparista irrotin vetoketjun, laitoin tukikankaan resoriosiin ja ompelin vetoketjun uudestaan saadakseni sen asettumaan oikein. Jos sivunyörit kiskoo kiinni menisi huppari pienemmällekkin koolle, mutta normi säädöillä L koko vastaa lähinnä XL. XXL koko oli itselleni hihoista todella löysä ja sivuja jouduin kursimaan niin paljon että kylkien kangas jäi vain mytylle nyörien alle.

2. Division LS - "Schultz" kauluspaita, koko XL


Vastaa aika hyvin kokoaan, toimii myös XXL koolla. Itselleni kaulapanta oli liian lyhyt joten jouduin pidentämään sitä.

3. Division LS III - "Smirnoff's Own" kauluspaita, koko XL


Todella reilua mitoitusta, vastaa isoa XXL kokoa. Ehkä lemppari kauluspaitani ikinä, tykkäsin käyttää tätä töissä vaikka toisinaan tuntuikin että näytän lähinnä natsilta. :DDD


4. Gangsta Pranksta - "Anita's Jacket That She Wears When She Goes On Demonstrations" takki, koko L & XLOlen niiin kokojen välissä tämän kanssa... Tekonahka osat eivät jousta joten tekee mallista vähän kittanan. Itseselläni L koko meni juuri ja juuri vyötäröstä kiinni ja rintakehä/yläselkä tuntui kinnaavan käsiä liikutellessa. XL koko taas oli muuten ok (vähän löysä kyllä), mutta hihat oli taas ihan yli isot enkä niitä voinut alkaa tuon hihanauhan takia kaventamaankaan.
L koko sopii koolle iso M-pieni XL, XL koko koolle iso XL-XXL.

5. Looks That Kill - "Sexy Secretary" kauluspaita, koko L & XL


L koko oli muuten hyvä, mutta yllättäen napit irvisteli pahasti rinnuksesta. :D Menee kyllä isolle L koolle, mutta ei rintavalle. XL koko menee iso XL-XXL koolle. Paita on sivuilta todella lyhyt. Kaulan ja hihojen remmit on irtonaiset, itselläni kauluksen remmit tuppaavat välillä aukeamaan itsekseen ja putoavat.

6. R.I.P. - "Dead By Day" huppari, koko L


Selässä nyöritys joten antaa vähän pelivaraa pienemmäksi, mutta vastaa normisäädöillä iso L-iso XL kokoa. Kangas on kyllä harmillisen ohutta trikoota, omaani käytin todella vähän ja silti kankaassa oli useampi pieni reikä. :/

7. Synthetic Machine - "Machine VS PVC" huppari, koko L & XL


Ensimmäinen vihreä vaatteeni! Ja myös ensimmäinen neon värinen. :D Ostin vähän riskillä epäillen onko omaan makuuni liian vaalea/räikeä, mutta nykyään rakastan tätä. Harmittaa kyllä 3/4 osa hihat, mutta niihinkin tottui. Verkko joustaa todella hyvin, mutta PVC osat antavat periksi vain pari senttiä joten jouduin alunperin ostamaan XL koon saadakseni rinnuksen mahtumaan. Omalla rinnuksellani PVC ei kyllä asettunut rinnan alle kuten pitäisi joten vetoketju lähti helposti valumaan auki. Nykyään olikin sitten kauttaaltaan turhan iso, mutta onneksi löysin kokoa pienemmän tilalle. Sanoisin että vastaavat kokoaan, mutta en suosittele isolle kuppikoolle. Kaula-aukko ei jousta hirvittävästi joten alkaa helposti tehdä "tuplatissiä" isommalla koolla, itse mahdun nyt 75D koolla L kokoiseen huppariin. :)

8. Zip Service - "Chained To The Radiator" takki, koko L


Menee mittojensa puolesta koolle XL, joustaa kyllä, mutta takissa tarvii olla liikkuma varaa ja mahtua vaatetta allekkin. L kokoiselle mitoissa on yli 10cm väljyyttä. Paras kesätakki ikinä,vaihdan takkia vasta kun totean jenkkakahvojen jäätyvän ulkona. :D Itselleni ainakin malli on siis lyhyt, ylettää juuri ja juuri lonkkaluiden yläreunan tasalle. Hihat on kapeat joten suurelle haballe ei mene, omien tikkukäsien kanssa ei ole onneksi ongelmia tämän suhteen. Yksi vetoketjuista on oikeasti käyttökelpoinen tasku.


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti