perjantai 10. helmikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: TOPIT

 Tässä kaikki loput lipparin toppini, ainakin tällä hetkellä... ;)

 1. Astro Vamps II - "Red Vain" toppi, koko M


Tämä istuu itselleni muuten täydellisesti mutta on kovin lyhyt, varsinkin sivuilta mistä yltää hädin tuskin lonkkaluille. Materiaali venyy todella paljon, suosittelen ottamaan pienempää kokoa kuin normaalisti sillä toppi näyttää parhaimmalta ollessaan tiukka. Menee koosta M kokoon XXL asti joustavuutensa ansiosta.

2. Dead And Gone Gauze - "Slasher" toppi, koko XL


Ohut kangas, mukava ihoa vasten, vastaa kokoaan. Toppi on todella lyhyt ja nyörityksen säätäminen on helvetillistä, nyörit on samaa kangasta kuin paitakin eikä niitä ole huoliteltu joten se liikkuu huonosti ja purkuu joten on totaallisen solmussa. Isommalla rinnuksella nyörit oli myös liian lyhyet antamaan riittävästi säätövaraa joten jouduin jättämään osan alaosasta nyörittämättä. Vastaa kokoaan, joustaa kuitenkin XXL koolle ja nyöreillä säätövaraa on paljon joten menee varmasti myös M kokoiselle. :)

3. Gangsta Pranksta -  "Carmen" toppi, koko L & XL

Tämä on lipparin vaatteista taas yksi jossa olen täysin kokojen välissä. Ylempi (L) oli itselleni todella tiukka, nyörejä joutui jättämään turhan paljon auki, kun taas alempi (XL) oli niin iso että nyörit olisi voinut kiskoa kokonaan kiinni. -_- Onneksi nyt pienemmän rinnuksen kanssa L koko alkaa mallata päälleni joten kuten, toivon vain löytäväni itselleni mieluisamman värin. L vastaa kokoaan, mahtuu myös XL koolle jos ei ole kovin lanteikas. XL vastaa kokoa iso XL-XXL. Toppi on malliltaan aika lyhyt, XL oli itselleni pituuden puolesta parempi.

4Gangsta Pranksta - "Fedora Fanny" toppi, koko L & XL


Omistin alunperin XL koon, se istui itselleni muuten ihan mukavasti, mutta se oli selästä löysä. Selässä on vetoketju mikä tekee siitä osaltaan vähän tönkön ja jos istuin niin itselläni oli varmaan 5 sentin väli niskasta kaulukseen. Kaula-aukko on todella avonainen, jos ei omaa paljoa tissiä niin varmasti roikkuu aika alhaalla. :D Topissa on helman sivuilla laskokset, mutta ompelin ne kiinni heti topin saatuani, koska ainakin itselläni sai vain lantion näyttämään normaaliakin leveämmältä ja teki vaikutelman lyhyemmästä topista. Not like. Vastaa kokoa XL-XXL.
 
Vihreä toppini on kokoa L, sen laskoksia en ole vielä ehtinyt sulkemaan. Tämä istuu itselleni selästäkin oikein, ainut istuvuudessa oleva ongelma itselläni on rintakehän leveys (mikä itselläni on siis kapea) joten yläosa jää löysäksi. Vastaa kokoaan, joustaa kuitenkin myös XL-XXL koolle.

 5. Lick My Lycra (Hot Topic) - tpaita, koko L


Veikkaisin että vastasi kokoaan, tätä oli edeltävä omistaja vähän kaventanut ja itselleni silloin XL kokoisena meni juuri päälle. Kangas jämäkkää trikoota/verkkoa joten ei jousta hirvittävästi. Malliston paidat tuntuvat haalistuvan helposti.

6. Mirror Image - "7 Years Of Bad Luck" toppi, koko M & XL


Hyvin joustavaa kangasta, aika reilua mitoitusta. Musta osa on spandexia, siniset osat wetlookia josta väri alkoi lähteä käytön/pesun seurauksena hyvin nopeasti. Näyttää hyvältä kyllä kuluneenakin. Ylempi toppi on täysin uusi, ei kertaakaan pesty joten eron näkee hyvin. M koko menee koolle iso S-pieni XL, XL koko taas koolle iso L-XXL.

7. Petals From The Torture Garden - "Carnal Desires" toppi, koko L


Todella pientä mitoitusta, nykyäänkään ei olisi itselläni mitään toivoa saada tätä päälle. Veikkaisin että max. B-kupille. Materiaalin väri on upea, mutta laatu ei mitenkään paras, kangas alkaa herkästi purkua saumoista. Käsittääkseni aika tyyppi vika tämän malliston kohdalla. Vastaa M kokoa, menisi mittojen puolesta kyllä L koollekkin jos narut olisivat pidemmät. Suosittelen kuitenkin hommaamaan kokoa isomman mitä yleensä käyttää.

8Punk & Disorderly - "Dirty Paws" toppi, koko L & XL


L kokoiseen ei oma rinnus suostunut mitenkään mahtumaan vaikka muuten koko olikin hyvä joten jouduin metsästämään kokoa isomman. Siihen sain rinnukseni vielä jotenkin aseteltua, mutta muuten toppi onkin vähän löysä. XL vastaa kokoa iso XL-XXL.

9. Straps Of Mercy - "Body Electric" toppi, koko L


Ohutta trikoota, reilua mitoitusta. Itselläni rintakehälle tuleva remmi jää liian löysäksi, muutenkin nykyään saisi olla kokoa M tai jopa S että olisi sopiva. Vastaa kokoa L-XXL.


 Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti