perjantai 3. helmikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: PRINTTI TOPIT

Sakki sekava erinäisiä lipparin printtipaitoja. Alkaako teistä tuntua että miulla on liikaa toppeja? :D
 

1. Autopsy - "Forensic Pathology" toppi, koko M


Autopsy malliston printit on aina todella kauniit, mutta valitettavasti laatu on suoraan sanoen sysi paskaa. Sekä perustrikoo että ribbineulos osiot ovat todella ohutta ja joka suuntaan vanuvaa materiaalia joka reikääntyy helposti ja venyy muodottomaksi. Oma toppini on tosiaan kokoa M ja ilman tuota halterneck olkainta paita ei tulisi pysymään päällä, selkä osa roikkuu puolessa selässä koska on niin löystynyt. Kaunis, kyllä, mutta ei alkuperäisen hintansa arvoinen. Kunnon materiaalista tehtynä tämä olisi lemppari mallistojani. Kokotaulukossa menee L-XXL.

2. Bio Threat - "Toxicity" toppi, koko L sekä kummallisuus


Kangas venyy mukavasti, koko suhteellisen reilu, nykyään tarvitsisin kokoa pienemmän. Harmillisesti vähän lyhyt ja omassani printti hyvin suttuinen, biohazard merkkiä ei erota. Ainoa miinus kankaan osalta: paidasta irtoaa mustaa mutua jota saa pyyhkiä rinnuksistaan aina kun paidan ottaa pois. Vastaa L-XXL kokoa.


Tämän topin piti myöskin olla L kokoinen (ostin sen paremman printin takia), mutta kuten kuvastakin näkee, ei se ole. Topissa ei ollut muita lappuja kuin merkkilappu joten en tiedä onko sitä kavennettu vai onko kyseessä sample. Veikkaisin itse Sampleksi koska saumat näytti samalta kuin toisessa topissani, tässä vain oli sellainen vika että etukappale oli paljon leveämpi kuin takakappale eli sivusaumat jäi selkäpuolelle. Ihan kuin valmistusvaiheessa olisi käynyt kämmi ja toppiin olisi tullut L kokoisen etukappale ja S kokoisen takakappale. :D Toppi oli myös pidempi kuin isompi toppi. Harmillisesti siinä vaiheessa toppi oli itselleni rinnuksesta ihan liian tiukka joten myin sen, nykyiseltään olisi varmaan ollut soppelin kokoinen. Tämä vastasi S-L kokoa.

3. Cybertronic Ragdoll - "Cybertronic" toppi, koko XLMateriaali paksua ja vähän joustavaa. Omaan makuuni liian hiostava ja tönkkö. Oma rinnanympärykseni oli 106cm ja sain tämän hädin tuskin kiinni, littasi rinnat täysin joten käyttömukavuus aika nolla. Peitti hädin tuskin mahaa. Vastaa koko lipparin kokoa L-XL.

4. Erotomechanics - toppi, koko L & XXL


Itselläni oli ennen koko L, se istui itselleni muuten ihan hyvin mutta oli edestä turhan lyhyt. Isompi koko toimi itselläni paremmin. Nykyäänkin on itselleni ihan käyttökelpoinen, toki varmaan XL koko olisi parempi tai jopa tuo L voisi mennä. Vastaa kokoa XL-XXL.

5. Fatal Fatigues - "Stop The City" toppi, koko M, L & XL


Olen omistanut harmaan version koossa M ja XL. M koko oli muuten itselleni hyvä, mutta edestä pituus tuntui loppuvan kesken joten hommasin isomman. XL koko olikin sitten taas liian iso, rintasaumat eivät asettuneet yhtään sinne minne pitäisi.
 
Vihdoin napakymppi, tämä on kokoa L ja istuu itselleni täydellisesti! Kangas on ohutta trikoota, mukava päällä, omassani vain on helmassa jo muutama pieni reikä mahdollisesti kissojen kynsistä. Mutta jos omistaa vähemmän leipovia kissoja niin veikkaisin kestävän käytössä ihan hyvin. ^^ Menee lipparin koolle L-XXL.

6. Hyper Intelligence - toppi, koko L


Pientä mitoitusta! Itselläni on malliston huppari M kokoisena ja se istuu hyvin, tämä on nykyisilläkin tisseillä todella tiukka. Selkä puolen verkko ei ole mitään hirmuisen joustavaa, joten jousto tapahtuu etukappaleella mikä nopeasti halkoo printin pilalle. Suosittelen ehdottomasti ottamaan isomman koon. Vastaa lipparin kokoa iso S-pieni L.

7. In Vain - "Take Me Down" toppi, koko XL


Paksua twilliä huppua lukuun ottamatta, joustaa kuitenkin vähän. Vastaa kokoaan. Väri oli vain omaan makuuni ihan liian pinkki joten ei päässyt hirvittävästi käyttöön.

8. Millennium Moon - toppi, koko XL


Vastasi kokoaan, olisin varmasti mahtunut kyllä kokoa pienempäänkin. Kurkistusaukko on päällä paljon avaramman näköinen. Kaulus on vahvistettu, joten se oli käytössä vähän tönkkö ja itselläni niin korkea että painoi leukaan. Liian ahdistava ja kuristava joten lähti yhden käyttökerran jälkeen myyntiin. Heijastin printti, salamalla kuvattuna näyttää valkoiselta.
 

9. Zip Service - "Nuclear Apox" liivi, koko L


Itseäni ei yleensä jää harmittamaan vaikka olisinkin myynyt jotain lipparin vaatettani pois, mutta tämä... kadun hyvin usein että menin myymään tämän pois, tahtoisin sen niin takaisin! :( En yleensä ole liivi ihminen, mutta tätä tykkäsin pitää kauluspaitojen päällä. Harmillisesti vain aikoinaan kun lihoin ja rinnuksestani tuli valtava, en löytänyt yhtä ainutta kauluspaitaa jota olisin voinut pitää ilman nappien irvistelyä tai irti lentämistä. En silloin pystynyt tätä käyttämän yksisteenkään joten laitoin myyntiin. Ebayssa on aina liian pieniä kokoja tai jos ehdin nähdä näiden tulevan myyntiin niin ehtivät mennä ennen kuin ehdin edes tehdä tarjousta. :( Jos joku myy tätä niin vinkatkaa, huomioin kaikki koot S-XL!

10. Autopsy - "Post Mortem" toppi, koko M


Sorry, ei kuvaa sillä tämä oli taas niitä jotka sai laittaa suoraan kiertoon. Mahtui itselleni muuten ongelmitta XL kokoisena, mutta rintaosa... Ympärys meni, mutta "kuppi" oli niin matala ettei ylettänyt itsellä edes nänneihin asti. O_o Plus olkaimet oli niin pitkät että toppi valui koko ajan alemmas. Täysin käyttö kelvoton kapistus siis.


 
Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti