perjantai 27. tammikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: PVC TOPIT

Lisää lipparin ihanuuksia, tällä kertaa kaikki PVC toppini sekä extrana wetlook/tekonahka topit. :)

1. 24HRS - Vinyl Classics harness top, koko XL


Itselläni oli suuria vaikeuksia saada tätä toppia päälle, koska se oli todella tiukka! Todella laadukasta, paksumpaa PVCtä joka ei veny mitenkään hirvittävästi joten sain survoa itseni sisään jotta sain vetoketjun nitkutettua kiinni. Plussaa siitä että malli antaa tilaa isommallekkin rinnukselle, itse sain I-kupin tissini ihan nätisti tähän jos säädin harness remmit mahdollisimman isoksi. Toki nyt pienemmällä rinnuksella istuu paremmin ja rintojen välissä oleva D-lenkki tulee oikeasti rintakehää vasten kuten kuuluu. Sanoisin että jos olet kokojen välissä, ota isompi. Sanoisin vastaavan L- pieni XL kokoa.

2. Circuit City (Essentials) - toppi, koko L


Tämä ei virallisesti ole Circuit Cty mallistoa mutta kangas ja värivaihtoehdot ovat samat. Yksi ehdottomasti lemppari toppejani, mukavan kevyt ja ohut (kuultaa vähän läpi). Joustaa reilusti, vastannee hyvin kokoaan. Menee isolle M-XL koolle.

3. Desensitized - toppi, koko L


Vihreä väri on aivan upea! Ohut, hyvin joustava ja kevyt toppi, yksi ehdottomia suokkareitani. Kiiltävät osat polyuretaania. Vastaa hyvin kokoaan. Passaa lipparin koolle M-iso XL riippuen millaisen istuvuuden haluaa.

4. High Voltage Vinyl - "Shock Value" toppi, koko XL


 
Yllättävän isoa mitoitusta, itselläni ei päässyt koskaan käyttöön koska ei ollut tarpeeksi tissiä tähän. :O Olisi saanut olla kokoa pienempi istuakseen oikein. Vastaa lipparin kokoa XXL. Ainoa kuva mitä arkistojen kätköistä onnistuin löytämään.

5. Hybrid - "One World Order" toppi, koko L


Ihanan kevyt ja ilmava toppi mattapintaista spandexia ja meshiä, joustaa hyvin ja vastaa kokoaan. Toimii koolla iso M-pieni XL.

6. Passion Killer - toppi, koko M


En tiedä onko omani edeltävän omistajan jäljiltä hyvin venytetty vai onko mitoitus vain todella iso sillä XL koossa ollessani tämä meni päälle ongelmitta, nyt on rinnuksista jopa vähän iso. Sivuilta toppi on itselleni himpun lyhyt. Vastaa lipparin kokoa XL.
 

7. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Terror Tie" toppi, koko L & XL


Nykyinen toppini on L kokoinen. Alunperin ostin XL kokoisen, mutta se osoittautui turhan reilun kokoiseksi. Selässä on avoin nyöritys joten koko on säädettävissä, mutta yläreunasta se on about 6cm matkalta umpinainen. Jos säädin topin nyöreillä itselläni sopivaksi, yläreuna jäi lörpöksi. Pienempi koko korjasi tämän ja toimii itselleni paremmin. Vastaa kokoaan, menee myös XL kokoiselle.

8. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Hardcore" toppi, koko XXL


Vastaa kokoaan, selän nyörityksellä saa toimimaan vielä kokoa pienemmällä. Nykyään tämä oli itselleni aivan valtava joten joudun etsimään itselleni L kokoisen. Omalla kohdallani tässä topissa oli kyllä yksi erittäin suuri vika: metalliosat aiheutti aivan järjettömän ihottuman. Kaikista lipparin vaatteistani tämän lisäksi vain pariin Gangsta Prankstan vaatteeseen on ihoni reagoinut mitenkään, mutta tämä oli jotain aivan järjetöntä. Parin tunnin käytön jälkeen itselläni oli selässä selkeät renkaan muotoiset ihottuma jäljet sirkoista ja kutiava rintakehä solkien takia. O_o En tiedä mistä romumetallista nuo osat on oikein tehty, itsekkin kun olen monen moisia sirkkoja vaatteissa käyttänyt eikä niistä ole tullut mitään. Toivottavasti jos löydän uuden topin niin olisi vähän laadukkaammat osat. Todella kallista toppia ei viitsisi alkaa purkamaan osiin.

9. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Totally Fettered" toppi, koko M


Käytin tätä XL kokoisena ja sain silti nyörityksen selästä täysin kiinni. Suhteellisen isoa mitoitusta siis. Itselläni kaulus jäi tosin oudosti, mahdollisesti kokoa isompi olisi siltä osin toiminut paremmin.

10. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - buckle top, koko XL 


Ei taas aivot pelannut ennen tämän luovuttamista Riinalle, joten ei ole kuvaa, sorry! Olin alunperin ostamassa tätä itelle, mutta osoittautui myyjän antamien mittojen perusteella liian isoksi joten diilasin tämän Riinalle. :D Toivoin todella että olisi ollut sopiva itselle koska tämä oli Midnight Blue värinen, mikä on ihanin PVC sävy ikinä. <3 Sovitin topin kuitenkin ja otin mitat, vastaa ehdottomasti lipparin XXL kokoa ja vaatii isot hartiat, omat oli varmaan 10cm liian kapeat toppiin joten en olisi saanut sitä ikinä kavennettuakaan sopivaksi.


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti