sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: FISHNET TOPIT

Olen käyttänyt suurimman osan ajastani Lip Servicen vaatteiden luetteloimiseen, tunnistamiseen ja kuvien etsimiseen. Tällä hetkellä miulla on 6570 tuotteen listaus sisältäen style coden, malliston, valmistusvuoden, tuotteen, nimen, värit, materiaalin, kuvauksen, koot, myyntihinnan, eri kokojen mitat sekä tägit. 

Olen nyt ruvennut tallentamaan netistä löytyviä kuvia pinterestiin kuvakansioihin muiden käyttöä varten. Ollaan myös yhden kanadalaisen likan kanssa puhuttu jos tehtäisiin ihan Wiki-sivusto asiasta jolloin materiaalit olisi kaikkien käytettävissä ja muokattavissa. Voisi olla eri kätevää varsinkin ennen 2000 lukua tehtyjen mallistojen kanssa joiden nimiä moni ei tunnu nykyään muistavan tai edes tietävän. En kyllä itsekkään tietäisi ellen olisi vuosi kausia aktiivisesti asioita googletellut tai lukenut yli 10 vuotta vanhoja keskustelupalstoja onkiakseni uusia tiedon murusia. Olen aina niin onnellinen kun onnistun löytämään kuvan jostakin mitä minulla ei vielä ole tai peräti ihan uuden malliston. 

Olen totaallisen hurahtanut Lip Serviceen vaikka vaatemerkki onkin nykyään pitkälti kuopattu. Olen nyt yrittänyt saada kaikkia omia vaatteitanikin kuvattua jotta saisin lisättyä niitä vaikka taas kuvakoosteeksi tänne. :) Mistä tuli mieleen, taannoin  mukavasti aamukahvia juodessa tehdessäni perinteistä eBay tsekkausta huomasin oman kuvani siellä! Joku myyjä oli pöllinyt täältä kuvan jossa minulla on lipparin mekko päällä, leikannut siitä blogini nimen vain pois ja käytti sitä myynti ilmoituksessaan. >_< Poisti kyllä onneksi kuvan sitten kun pyysin. Ei minua sinänsä haittaa vaikka kuvaa käyttäisi mutta jos nyt näkee sen vaivan että muokkaa kuvaa niin luulisi voivan kysyä luvan sen käyttöön, iso eBay myyjä kuitenkin jonka luulisi tietävän niiden kuvan lisäys säännöt.

En tiedä pitäisikö olla huolestunut itsestäni kun tässä tajusin että omien käsieni kautta on liikkunut lähemmäs 200 lipparin vaatetta. O_O Toki pari on ollut huti ostosta jotka olen palauttanut, mutta suurin osa kuitenkin enemmän tai vähemmän käyttöön päässeitä. Ei näistä ole kuin about puolet nykyään itellä, niistäkin osa on myynnissä ja monet vaihdossa kun nyt rintaleikkauksen jäljiltä tarvitsen pienempiä kokoja. Ajattelinkin vähän kertoa omasta kokemuksestani eri vaatteiden mitoitusten ja laadun suhteen koska lipparin tuntien, se heittelee todella paljon. Suurin osa vaatteistani on ostettu silloin kun olen ollut lipparin kokotaulukossa lähinpänä kokoa XL eli rinnus n. 103cm, vyötärö 80cm, ja lantio 109. Huomioi että olen 177cm pitkä.

Piti tehdä tämä kerta rykäisynä mutta tästä rupesi tulemaan oikeasti niin järjettömän pitkä päivitys joten tehdään useampi kooste. Aloitetaan eri topeista. :)

1. Fash-Ist Fishnet - "Tease Me Easy" toppi, koko L


Isolla rinnuksella tätä olisi ollut mahdotonta käyttää, näytti aivan hirvittävältä oli sitten rintsikoita tai ei. Olkaimet on ikäänkuin kummari tyyppiset joten painavan rinnuksen kanssa yhtälö ei ole hyvä. Nykyisellä D-kupilla toimii hyvin vaikka olkaimet onkin vähän löysät. Venyttämättä vastaa lipparin kokoa M, joustaa kokoon L.

2. Fash-Ist Fishnet - lukkotoppi, koko LNäyttää kovin pieneltä kuvassa, mutta materiaali joustaa hyvin joten vastaa ihan kokoaan.  Mittojen puolesta voi toimia jopa XS koolla ja venyy XL kokoon asti helposti.

3. Fash-Ist Fishnet - "Halterlock" toppi, koko M


Ohutta, todella joustavaa verkkoa, sain sen yli 100cm rinnuksellakin ongelmitta päälle. Etupuoli vuorattu. Tämä toppi ei varmaan mene paksuille käsivarsille. Ainoa itsestä todella suuri vika tässä topissa on kaulus. Yleensä lipparin fishnet topeissa on ihan trikoo kantit, koristeet ym. mutta tässä kaulus on täysin joustamatonta puuvillaa joten itselläni saan tuon lukon juuri ja juuri kiinni mutta kaulus tuntuu niin kuristavalta etten ole pystynyt toppia käyttämään. Täytyisi tuunata tätä vähän että saisi käyttökelpoiseksi. Venyttämättä voisi mennä vielä XS koolle, venyy ainakin XL kokoon asti.

4. Fash-Ist Fishnet - "Caged" toppi, koko XL


Hyvä perustoppi, miinusta kyllä ettei olkaimia voi säädettyä. Vastaa kokoaan, joustaa kyllä reilusti lukuun ottamatta "kaltereita" jotka alkaa kiristää topin venyessä paljon.
 

5. Fast Times Fishnet - "Don't Do It" toppi, koko XLVenyvää verkkoa, hiukan nafti mitoitus. Itselläni kaula-aukko tulee todella alas, en tiedä auttaisiko pienempi koko tähän. Lipparin kokotaulukossa vastaa kokoa M-pieni XL.

6. Gladiator Mesh - toppi, koko M


Topin materiaali on todella kaunis, tämä on ehdottomasti yksi must have mallistoistani. Harmillista vain että mitoitus on pientä ja tämä on sitä aikakautta kun koot yleensä loppuivat L kokoon. Saan tämän juuri kiskottua itselleni päälle, mutta ylettää vain vyötärölle asti. Rinnalta malli antaa aika paljon anteeksi, mutta muuten koko vastaa lähinnä XS-S kokoa, luulisin että topin kuuluisi olla löysä joten M kokokin saattaisi olla turhan iso.
  

 7Pretty Woman - toppi, koko XL


Rinnan kohdalla oleva vuoritus on tiukka, itse sain aina rullata paidan rinnuksista yli. Myöskään remmi ei jousta määrättömästi, mittojensa puolesta menee kyllä lipparin koolle XS-XL joten venyy kyllä reippaasti.
 

8. Starf**ker Fishnet - "Spaced Out" toppi, koko XL


Vastaa kokoaan, saisi olla itselleni nykyään kokoa tai kahta pienempi. Verkko on mustaa hopeisella glitterillä, säilyttänyt loistonsa käytöstä ja pesusta huolimatta. Menee koolle iso L-XXL

9. Synthetic Machine - "Aggrotech" toppi, koko XL


Tämä toppi ei ole XL kokoa nähnytkään, hyvällä säkällä ehkä M. Verkko kyllä joustaa mutta PVC osat ja rinta ei. Tisseille ei oikeasti ole tehty tilaa, itsensä saa survoa sisään. PVC remmissä meinasi XL kokoisena myös loppua säätövara kesken ja verkko osa oli todella pinkeä, ei höllää kuten lipparin verkot yleensä. Lipparin kokotaulukossa mitat ehkä lähimpänä M-L kokoa, väljempänä toppina pienemmille koille.

10. Fast Times Fishnet - "Get A Life" toppi, koko XL


En valitettavasti onnistunut arkistojeni kätköistä löytämään ainuttakaan omaa kuvaa tästä topista. Topissa on vuorattu rintaosa, mutta itselläni se ei peittänyt kuin ehkä puoli rintaa joten jouduin myymään sen suoraa pois. Todennäköisesti voisi nykyään mennä päälle.Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti