perjantai 17. helmikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: PAIDAT

Vaikka mie olenkin yleensä todella huono pitämään pitkähihaisia paitoja vetoketjullisia huppareita lukuun ottamatta, on niitäkin silti kaapissani muutama. Yleensä verkkopaidoille ym. kevyemmille vaihtoehdoille pystyn antamaan hihat anteeksi. :D
 

1. Astro Vamps II - "Splatter Flesh" paita, koko M & L

  
Todella reilua mitoitsta, ostin aikoinaan L koon ja se jäi rinnalta lörpöksi, vyötärön olisi saanut kiristää minimiin ja todennäköisesti molemmat käteni olisi mahtuneet yhteen hihaan. :D M koko vastaa  L kokoa ja joustaa helposti XXL kokoon.

2. Bio Threat II - "Fallout Shelter" paita, koko LVastaa kokoaan, toimii myös M koolla. Hihat/hartiat ei jousta hirvittävästi. Itse sain tämän XL kokoisena päälle, mutta olisi vaatinut lisää tissitilaa ollakseen mukava päällä. :D

3. Erotomechanics - miesten paita, koko M


Vastaa miesten kokoa L-iso XL. Toimi kyllä itselläni XL kokoisena, vyötäröltä väljänä paitana. Hyvin harteikkaalle raamille en kyllä suosittele, hiha verkko ei juurikaan jousta, sitä on myös yläselässä joten voi alkaa kiristämään käytössä.

4. Fash-Ist Fishnet - "Transformer" paita, koko XL


Varmaan jokaisen gootin vaatekaapista löytyvä paita ainakin yhdessä värissä. Super venyvää ohutta verkkoa, menee oikeastaan kaikille koille mittojensa puolesta. Itselläni oli tästä aikoinaan myös punainen versio.

5. Fash-Ist Fishnet - bondage paita, koko L & XL


XL koko menee mittojensa puolesta isolle L-XXL koolle, ainoastaan hihat on todella isot, itselläni jää todella roikkuviksi, tämän takia tarvitsisin itselleni pienemmän koon.

6. Oil Spill - paita, koko XXL


Materiaali ei anna hirvittävästi joustoa ja PVC remmin pelivara loppuu kyllä isommalla koolla kesken, itse jouduin pitämään sitä maksi säädöillä kun rinnus vei niin paljon tilaa. Suosittelen ostamaan kokoa isomman kun normaalisti. Vastaa kokoa iso L-iso XL

7. Operation Replicant Scanning - "Capillary Dilation" paita, koko XL


Paksua trikoota, menee koolle iso M-iso XL. Hihat on itselleni turhan isot.

8. Webutante Returns - huppari


Tässä ei ole kokolappua, muistelisin että myytiin mulle L kokoisena. Miesten/unisex malli joten aika suora leikkaus, hihat on kapeat. Menee naisten koolle iso S-XXL. Miesten kokotaulukossa menee kokoon S-L.


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti