perjantai 3. maaliskuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: BOLEROT

 Boleroita ei voi koskaan olla liikaa. :) Pitäisi oikeasti hommata monia lisää kunhan löytäisin itselleni sopivia malleja.

1. 25 Years - lyhyt huppari, koko XL


Vastaa kokoa iso L-XXL. Säilyttänyt kaikesta käytöstä ja pesusta huolimatta hyvin värinsä eikä printti ole kulunut vaan on edelleen kimmeltävän hopeinen. Alaosassa leveä resori.
 

2. Bio Threat II - "Chemical Warfare" takki, koko M


Tätä oli edeltävä omistaja modannut, hihoissa olevat heijastimet eivät ole alkuperäiset ja eteen on vaihdettu pikalukot alkuperäisten solkien tilalle. Koko oli itselleni nykyisellä rinnuksella juuri soppeli, harmillisesti vain kunto ei ollut lähimaillakaan uudenveroista kuten myyjä väitti, sain onneksi tämän palautettua. Vastaa kokoa L.
 

3. Black N Blue Ballerina - "Dance Off" bolero, koko XL


Kietaisu malli joten paljon säätövaraa, parhaiten kuitenkin mallaa välille iso L-XXL. Reunoissa koristeena pieniä mustia pyramidiniittejä ja kietomis nauhat niin pitkät että saan solmittua ne vyötärön ympäri.
 

4. Circuit City - lyhyt takki, koko L


Tämä mallisto on ihan parhautta. <3 Hihat saa säädettyä rypyttämällä täysi pitkistä 3/4 mittaisiksi. Toimii mukavan kevyenä takkina kesällä ohuen ja viileän materiaalin ansiosta. Vastaa kokoa XL-XXL
 

5. Erotomechanics - bolero, koko M & XL


Tämän malliston kohdalla ei kyllä ole taas mietitty materiaali valintoja ihan loppuun. Trikoo osat venyy paljon mutta verkko ei juuri ollenkaan. M kokoinen mahtui itselleni muuten moitteetta, mutta jos olisin tahtonut käyttää hihojen peukkulenkkejä, hihojen venyminen pituus suunnassa vei viimeisenkin leveyden hihoista ja parin minuutin käytön jälkeen voi todeta ettei veri tunnu kiertävän kunnolla. Oli sitten pakko ostaa iso koko vaikka olen raajoistani  totaallisen rimpula. Sanoisin XL koon sopivan M-XL kokoiselle jolla ei ole leveitä hartioita tai paksuja käsivarsia.
 

6. Fash-Ist Fishnet - "Shady" lyhyt huppari, koko XL


Tässä kuuluisi olla kiinteät sormikkaat, harmillisesti edeltävä omistaja on leikannut ne pois. Passaa koolle iso M-XXL riippuen millaisen istuvuuden haluaa, verkko joustaa hyvin.
 

7. Hyper Intelligence - lyhyt huppari, koko M & XL


Joustaa reilusti, toki alkaa jossain kohtaa varmasti näkyä printin halkeiluna. Itselläni oli ensin XL koko joka oli itselleni aina vyötäröstä löysä ja hihat lähinnä roikkuivat päällä. Hommasin sitten M koon joka istuu itselleni moitteettomasti. M mahtuu koolle iso M-XL, XL koolle iso XL-iso XXL.

8. Immortal Coil - bolero, koko L


Sopii S-L koolle. Joustavaa meshiä, alareuna kummaria joten istuu napakasti vaikka olisi pienempää kokoa. Itselleni hihat jäivät vain harmillisen lyhyeksi.
 

9. Millennium Moon - "Infinity" lyhyt huppari, koko M & L


L kokoinen mallaisi väljempänä paitana M kokoiselle ja venyy XL kokoon asti ilman printin halkeilua. Paksummilla käsivarsilla hihojen printti kyllä halkeilee, mutta se ei onneksi mustassa printissä niin hirvittävästi näy.
 

10. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - bolero, koko M & L


Kumpikaan koko ei vain istu omalle kropalle. Molemmat olivat rintakehältä liian kapeat ja selästä liian isot. Hihat oli liian lyhyet, kaulus liian tiukka ja kauluksen remmi taas jätetty liian löysäksi. Mittojensa puolesta L oli lähempänä XL kokoa.

11. Rippin' Kittin's - bolero, koko L


Kiinnitys neppareilla ja kiristysvyöllä (puuttuu omastani). Vastaa kokoaan, joustaa kyllä XXL koon rinnan ympärykseen asti, rinnan alta ympärys maksimissaan 92cm.
 

12. Fash-Ist Fishnet (?) - bolero


Sorry, ei kuvaa, olin totaallisesti unohtanut edes ostaneeni tämänkin joskus. Perinteinen edestä avoin bolero, vanhaa mallistoa (90-luvulta?) Love, Sex, Romance tagilla. Muistelisin että tämä olisi itselleni myyty S kokona, mutta se oli itselleni selästä varmaan 10cm liian leveä, ei pysynyt olkapäillä siis ollenkaan.


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:

https://fi.pinterest.com/NeitiMau/

linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti