perjantai 10. maaliskuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: KORSETIT

Lipparin korsetit ovat melko poikkeuksetta koristeeksi tarkoitettuja, yleensä niissä on vain muutama hassu luu jos sitäkään. Yleensä ne on muovia, mutta joissain on myös metallisia spiraaliluita.


1. Cyber Sniper - "Radio Galaxy" vyötärökorsetti, koko XL


Ei säätömahdollisuutta, mutta materiaali joustaa muutaman sentin, menee siis iso L-iso XL koolle.

2 .Gangsta Pranksta - "Chelsea's Totally Stacked" vyötärökorsetti, koko L


Nyörit täysin kiinni vastaa koko iso L, joustaa kokoon iso XL ja nyörityksellä saa annettua lisää tilaa. Muutama hassu muoviluu. Itselleni tämä oli vähän turhan lyhyt.

3. Gangsta Pranksta - underbust toppi, koko M & L


Ei luita tai säätömahdollisuutta. Koko L vastaa isoa L kokoa, joustaa ainakin isoon XL kokoon, kovin leveä lonkkaiselle en kuitenkaan suosittele. Itselläni alkoi niska kutiamaan tämän käytön jälkeen, mahdollisesti siis nikkeliä soljissa tai niiteissä.Tämä vihreä raitainen versio on kokoa M. Tämä ei jousta ihan niin valtaisasti kuin tuo valkoraitainen, mutta menee silti ongelmitta minulle nyt kun olen L-XL koon välissä, sanoisin siis menevän maximissaan isolle L koolle. Tämäkin on lanteilta napakka, mutta on pari senttiä lyhyempi kuin L koko joten istuvuus on itselleni aika samoissa. Kokonsa puolesta on itselleni parempi kuin L koko.

4. Grimm's Scary Tales - "Sleeping Beauty" korsetti, koko L


Voi olla myös Old Faithfuls mallistosta. XL kokoisena tämä oli itselleni aivan liian pieni, ei olisi ollut mitään toivoa saada tätä kiskottua päälle.

5. Hollywood Geisha - " Geisha Of Gower" vyötärökorsetti, koko XXL


Metalli luut, selässä vetoketju, edessä hakaset, sivun solminta nauhat antavat hyvin vähän kiristysvaraa vyötäröstä. PVC osat joustavat vähän, vastaa kokoa iso XL. Valitettavasti tämä vain oli itselleni rinnan alta yli 10cm liian iso enkä viitsinyt alkaa kaventelemaan. :(

6. Oil Spill - vyötärökorsetti, koko XL


 Vastaa aika hyvin kokoaan, molemmat materiaalit kuitenkin joustavat joten menee mahdollisesti myös kokoa isommalle, huomioi kuitenkin ettei kanttaukset jousta niin paljoa kuin keskiosa. Remmit on säädettävät ja antavat vähän säätövaraa istuvuuden suhteen, näin pulskalla kuin minä tuntuvat vain korostavan mahaa joten jos tämä sattuu olemaan ongelma alueesi, niin ei ehkä paras malli. Remmit saa kyllä kokonaan irrotettua joten korsettia voi käyttää myös ilman niitä. :)

7. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Sleeping Beauty" korsetti, koko L & XL


Suosittelen ottamaan kokoa pienemmän kuin yleensä, XL kokoisesta meni nyörit täysin kiinni ja jäi silti turhan löysäksi, vastaa siis kokoa iso XL-XXL. Muutama muovinen luu jotka vääntyvät helposti. En suosittele tätä kovin suuri rintaiselle, ainakaan jos ovat "painavaa mallia"... Itse oli pakko pitää rintsikoita tämän alla, muuten olisi vain taipunut alas. Olisi kyllä vilkkunut tissit muutenkin hyvin alta, koska koko sen illan kun tämä oli päällä sain nykiä sitä ylemmäs. Toimii siis huomattavasti paremmin jos on napakka koko jolloin saat oikeasti kursittua tämän päälle sopivaksi.


Tämä on L kokoinen, väri nimeltään gunmetal eli on luonnossa tumma hopea, kromia muistuttava väri. Toisin kuin ylempänä esitelty violetti versio, tämä mahtuu päälle ongelmitta vaikka malli ja koko on sama, toki violetti oli huomattavasti vanhempaa sarjaa. Huomioikaa siis että riippuen valmistusvuodesta saattaa koissa olla suurtakin heittoa. Tämä menee nyörit kiinni koolle L-XL, nyöreillä saa vähän säätövaraa isommaksi, riippuen kuinka paljon ihoa haluaa näyttää. ;)

8. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Shameless" vyötärökorsetti, koko XL


Vastaa kokoaan, joustaa kyllä kokoa isommalle. Selässä 2 muoviluuta jotka alkoivat heti vääntyä istuessa. Korsetti oli vähän turhan löysä itselleni, en tiedä pysyisikö paremmin ojennuksessa jos olisi napakka.

9. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - underbust, koko M


Selässä nyöritys. Vastaa kokoa L, meni itselleni ongelmitta myös XL kokoisena vaikka nyörit oli täysin kiinni joten toimii varmuudella myös sillä koolla. :)


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:


linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

PS: Lip Servicen verkkokauppa avasi jälleen eilen oltuaan muutaman vuoden suljettuna! Itse himoitsen heidän uusia tikari kuvioituja stay up sukkia ja hopeisia korviksia. Laskin tuossa että pelkät sukat tulisi kaikkine kuluineen maksamaan 57 dollaria! Ei taida siis tulla ostettua niitä ihan heti, toivotaan että joku EU kauppa ottaisi noita myyntiin niin voisi päästä vähän halvemmalla. Tuntuisi järkiköyhältä maksaa about 60€ parista sukkia kun kalleimmat kenkänikin taitavat olla 80€. :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti