perjantai 24. maaliskuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: MINIHAMEET

Vaikka suomen kesä onkin lyhyt ja sillonkin kelit arvaamattomat, omistan järjettömän määrän minihameita. Huom! koko vertailut tehty lipparin alaosien kokotaulukolla.


1. 24HRS Vinyl Classics - "Please Me" minihame, koko XL


Tätä mallia on tehty lipparin ja 24hrs nimen alla, en tiedä onko koossa eroja. Tämä on paksua pvctä joka ei jousta juuri yhtään. Vastaa lipparin XL kokoa mutta on todella jämäkkä, itse melkein toivoisin ottaneeni kokoa isomman. Kietaisumalli, kiinnitys edessä näkyvällä vetoketjulla, alla lisäksi tarranauha kiinnitys.

2. Astro Vamps II - "Sinister Reflection" minihame, koko L


Vyötärö ei jousta juuri ollenkaan, muuten kyllä reilusti. Hameen mukana tulee mustat hotpantsit joista ei näy läpi, mutta itse en ole niitä koskaan käyttänyt kun eivät peittäisi kuin puoli pakaraa. :D Astro Vampsin tapaan on isoa mitoitusta, vastaa XL kokoa ja voi mennä vielä XXL koolle.

3. Bio Threat - "Nuclear Fallout" minihame, koko 9


Koko 9 = koko L. Materiaalissa on vähän joustoa lukuun ottamatta sivun muoviosia. Itselleni tämä on todella lyhyt joten joudun roikottamaan sitä niin alhaalla lanteilla kuin mahdollista jotta peittäisi persuksen. Mittojen puolesta vastaa XL kokoa, itselleni tämä on aina mennyt ongelmitta lantiosta, mutta vyötärö on ollut aina turhan tiukka. Vyötärö ei anna hirvittävästi periksi vetoketjujen ja muovin takia. Malliston mitoituksen tuntien veikkaisin että koko 11 tulisi olemaan taas aivan liian iso itselleni.

4. Bio Threat II - "Survivalist" minihame, koko L & XL


Todella isoa mitoitusta, XL koko ei pysynyt päällä ollenkaan, mittojen puolesta menee yli XXL koon. L koko vastaa XXL kokoa, veikkaisin että M koko olisi itselleni oikea, tuon L koon onneksi saa sentäs sivuremmeillä vielä kursittua päälle.

5. Black Diamond Dynasty - minihame, koko L-XL


Olen omistanut näitä hameita kolme. :D Aikoinaan XL kokoinen osoittautui todella löysäksi, mutta L koko taas meni juuri ja juuri päälle jättäen kivat jenkkakahvat. Nykyään L koko on juuri passeli. Koko L vastaa kokoa iso L ja joustaa XL koolle, koko XL taas menee yli koko taulukosta joten vastaisi isoa XXL kokoa. Vyötärön ympärys hyppää taas kivasti näiden kokojen välissä, eroa on meinaan 9cm! Ei ihme että tuppaan tippumaan totaallisesti näiden kokojen väliin. :D

6. Cyber Sniper - "Gamma Ray" minihame, koko XL

  
Joustaa hyvin, vastaa kokoa iso XL-iso XXL. Ei mikään paras hame materiaali kissan omistajalle, imee kaiken karvan sisäänsä. :D

7. Desensitized - minihame, koko XL


Joustaa reilusti, vastaa kokoa iso XL-iso XXL.

8. Erotomechanics - minihame, koko M

  
Trikoo osat joustaa todella hyvin, itse käytin tätä XL-XXL kokoisena. :) Menee minimissään S kokoiselle.

9. Gangsta Pranksta - "Married To The Mob" minihame, koko 9


Vastaa L kokoa, joustaa XL kokoon. Itselleni tämä on aina ollut liian pieni, vetoketju lähtee valumaan auki.

10. Gangsta Pranksta - "Slip 'Er A Micky" minihame, koko XL


Tässä ei ole kokolappua, mutta paljon gangstaa omistaneena sanoisin 99% varmuudella tämän olevan kokoa XL. Vastaa kokoa XXL, itselleni tämä on vähän liian iso. Joustaa todella paljon.

11. Gangsta Pranksta - minihame, koko L & XL


Reilu mitoitus, L koko vastaa XL- XXL kokoa, XL koko vastaa isoa XXL kokoa. Hame on todella lyhyt, hyvin hilkulla peittääkö ittellä peffaa. :D

12. Hyper Intelligence - minihame, koko M


Joustaa, menee oikeastaan kaikille koille riippuen millaisen istuvuuden haluaa. Itselläni toimii vallan mainiosti vaikka olen kokoa XXL kokotaulukon mukaan.

13. Metal Militia - "Death Metal" minihame, koko XL


Reilua mitoitusta, vastaa reilua XXL kokoa. Harvinaista kyllä lipparin hameilla että tässä on oikeasti kunnon vyölenkit! Pelastus, sillä itse pystyin käyttämään tätä vaikka se olikin vähän liian iso. Koristeniittien kuuluisi olla mustia, värjäsin niitä useamman kerran uudelleen, mutta väri kului aina pois.

14. Millennium Moon - minihame, koko XL


Vastaa kokoaan, joustaa isolle XXL koolle ilman printin kärsimistä. Itseäni kyllä vituttaa suuresti kuinka vyötärönauhan printtiä ei ole kohdistettu. :/ Printti on musta.

15. Nervous Breakdown - "Cut Of Line" minihame, koko M


Olin yllättynyt siitä kuinka iso tämä oli sillä vyötärö tuntuu päällä löysältä vaikka venyttämättä mitat vastaa XS kokoa. Toki voi olla että vyötärön kuminauha vain on menettänyt elastisuuttaan ajan saatossa, onhan tämä kuitenkin yli 15 vuotta vanha hame. Joustaa kuitenkin helposti XXL kokoon asti näyttäen järkevältä.

16. Oil Spill - minihame, koko L


Vastaa kokoaan, joustaa XL kokoon asti ongelmitta.. Maksimi mitat vastaa pientä XXL kokoa, mutta itselläni vetoketju lähtee valumaan auki käytössä, tämä ongelma on kuitenkin helposti poistettavissa ompelemalla pienen hakasen vyötärön sisäpuolelle. ;)

17. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Itty Bitty" minihame, koko XL


Todella isoa mitoitusta, oli itselleni alun alkaen liian iso, mutta pysyi päällä kun pidin tämän alla muhkeaa tutua joka tapauksessa. Yritän epätoivoisesti löytää itselleni pienemmän koon.

18. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - minihame, koko XL Isoa mitoitusta, vastaa isoa XXL kokoa, joustaa reilusti erityisesti lanteilta ja näyttää paremmalta jos on tiukka.

19. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - korkea vyötäröinen hame, koko XL


Tätä hametta voi pitää joko vyötäröllä tai ylälantiolla. Vastaa kokoaan, joustaa reilusti joten menee myös isolle XXL koolle. L kokoiselle on lantiosta löysä.

20. Pretty Woman - minihame, koko S & L


Olen käyttänyt molempia kokoja ollessani XXL kokoinen joten sanoisin että venyy paaaljon. :D S kokoisesta ei valitettavasti ole mittoja tallessa, mutta sanoisin toimivan hyvin L koolla asti, itselläni sivu remmit alkoivat pingottua. L koko menee mittojensa puolesta kaikille koille. Hame on ohutta trikoota ja verkkoa jotka molemmat venyy.

21. Return Of The Thunderdome - minihame, koko L


Joustavaa twilliä, vastaa kokoa XL, mutta venyy myös XXL koolle. 

22. Suspect Device - "Malicious" minihame, koko 11Koko 11 = koko XL. Ohutta poplinia, joustaa lantiolta hyvin. Vastaa kokoa iso XXL.


PS: Olen omistanut myös muutaman muun minarin, mutta ne eivät koskaan päässeet käyttöön väärien kokojen takia eikä mittoja ole tallessa joten en ala listata niitä. Voin kyllä todeta Burning Fur You (Furminator) hameen olevan todella pientä mitoitusta ja materiaalin olevan kovaa, jäykkää vinyyliä joten osta suosiosta isompi koko ja varaudu nihkeään liikkuvuuteen. 
Päivitys vähän venyi, olen viime päivät tehnyt itselleni uusia rastoja että saisin tukkani joskus taas näyttämään inhimilliseltä. :D


Kiinnostuneita varten linkki pinterest kuviini:


linkki pyörittämääni Lip Servicen facebook kirppikseen:
https://www.facebook.com/groups/1524221177804099/

1 kommentti:

  1. Oletteko te jotain kristittyjä eläin rääkääjiä, eläinten hyväksikäyttäjiä? Näyttäsi olevan suljettu facebook piiri. Mikäs juttu tämä kissan luuranko on kun "noidat" joita kristityt vihaavat omaavat kissoja, lastenkirja maailmassa. Venäjällä, slaavien keskuudessa jossa on oikeita baba mummoja, noida on venäjältä suomeen tullut sana parantajalle, kissat ovat olennainen osa venäläistä kulltturia josta kliseinen kuvakin on tullut. Selkäpiitä karmivaa rasismia, ristityt ihan kamalia.

    VastaaPoista