lauantai 1. huhtikuuta 2017

Lip Service, neuroottinen keräilijä: HAMEET

Vähän venytin julkaisua taas, koska sain yhden hameen eilen ja tahdoin saada sen kuvattua tähän samaan rykelmään. Mutta tässä siis kaikki loput hameeni. ^^
 

1. 24HRS Vinyl Classics - padlock skirt, koko XL


Sivujen mesh osat joustaa reilusti, PVC osat vähemmän. Vastaa kokoaan ja venyy XXL koolle. Toimii myös kapeammalla vyötäröllä, koska vyötäröllä on kuminauha.
 

2. 24HRS Vinyl Classics - zip skirt, koko XL


Paksua PVCtä, vyötärö joustaa muutaman sentin, lantio kymmenisen senttiä joten vastaa kokoaan ja menee vielä XXL koolle. Itselleni tämä on vähän kummallisen mittainen, mutta todennäköisesti olen vain kaavoitukseen turhan pitkä.
 

3. Astro Vamps II - "Erotic Torture" hame, koko M


Isoa mitoitusta kuten Astro Vams aina, M vastaa kokoa XL-iso XXL.

4. Autopsy - "Death Certificate" hame, koko XL


Ei lappuja mutta olen ostanut tämän XL kokoisena. Tehty ylimääräiset muotolaskokset taakse, mutta vastaa silti XL kokoa ja venyy todella paljon. Vyötärön nyörityksellä saa kokoa vähän pienemmäksi joten toiminee myös M & L koolla.

5. Gangsta Pranksta - kynähame, koko L & XL


Tämä L kokoinen oli itselleni vyötäröstä liian tiukka, sain sen juuri ja juuri kiskottua päälle mutta olisi jäänyt liian ylös vyötärölle. L koko vastaa kokoa M, joustaa kuitenkin isoon XL kokoon.
 

XL koossa mitoitus taas hyppää, vastaa suoraa kokoa XXL. Lurex raitaisen kangas tuntuu muutenkin joustavan enemmän kuin tuon perus liituraitaisen.

6. Gangsta Pranksta - "Bettie Bruiser" hame, koko L


Väriä on todella vaikea saada näkymään kuvissa, mutta tämä on siis sinisille liituraidoilla. Itselläni on ollut myös punaraitainen versio samassa koossa. Vastaa kokoaan, joustaa kuitenkin kokoon XXL asti, itselleni tämä menee päälle, mutta on vyötäröstä juuri himpun verran pieni eli vetoketju alkaa helposti käytössä valua auki. Mutta itse joudun muutenkin roikottamaan tätä lanteilla jotta pituus riittää.

7. Looks That Kill - "Tempting Secretary" kynähame, koko L


Ei ole valitettavasti mittoja tallessa tästä, mutta veikkaisin että vastaa kokoaan. Itselleni oli aikoinaan ihan liian pieni, en olisi saanut takanyörejä kokonaan kiinni kuten kuuluisi.

8. Patent Vinyl & Vegi Leather Classics - "Sealed Lips" hame, koko 5


Koko 5 = iso S. Vastaa kokoa M, mutta materiaali joustaa todella hyvin + takana oleva nyöritys antaa vähän pelivaraa joten mahtui itselleni ongelmitta XL-XXL kokoisena.

9. Patent Vinyl And Vegi Leather Classics -"Dominion Dream" hame, koko XL


Itselleni eilen saapunut ihanuus. <3 Koko XL, mutta koko reilu, mittojen puolesta vastaa isoa XXL kokoa ja joustaa 10cm. PVC tuntuu tarttuvan itseensä kiinni helposti, todennäköisesti johtuu ihan iästä, tehty kuitenkin 10 vuotta sitten. Täytyy itselle kyllä kaventaa tätä että saan sen istumaan hyvin, ajattelin myös lisätä vyötärö osaan metalliluut. Alkuperin tuossa ei ole mitään tukiluita vaikka onkin ns. korsetti vyötärö.

10. R.I.P. - "Forever Lost" hame, koko Lz≤≤≤≤
Omasta hameestani oli vyötärön kuminauha aika kuolettunut, mutta sanoisin että on vastannut ihan kokoaan, joustaa helposti XXL kokoon asti. Materiaali ohutta trikoota.

11. Teacher Hit Me With A Ruler - "Super Snug" hame, koko 9


Koko 9 = koko L. Tämä hame on todella pieni! Materiaali ei jousta ja malli on kapea joten tämä vastaa todellisuudessa XS kokoa tai pientä S kokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti