lauantai 1. marraskuuta 2014

Riisu pois jo arkipaita, jotain kiiltävää päälle laita

Ihanaa kun pitkästä aikaa saa istua ihan zombina tietokoneella ja ryystää aamukahvia. Aivoissa ei liiku kertakaikkisesti mitään, ei murhetta kouluasioista eikä ehdi vielä pohtia töitäkään joten ehkä sitä voi hetken vain ottaa iisisti ja keskittyä vihdoin kirjoittamiseen.

Tosiaan, Samhain ts Halloween oli eilen ja me Matiaksen kanssa perinteisesti kävimme juhlimassa vuosi päivää syömisen merkeissä. American Diner jaksaa aina panostaa teeman mukaiseen sisustukseen, harmi vain että tänä vuonna paikan päällä oli todella paljon lapsi perheitä joten meteli oli sen mukainen. Itse olisin halunnut mennä käymään Tampereen kissakahvila Purnauskiksen avajaisiin, mutta Matias halusi ei innostunut asiasta juurikin "koko perheen tapahtuma" maininnan takia. Mutta ehdottomasti kissakahvilaan on jossakin vaiheessa päästävä. ^^
Matias vinoili eilisen pynttäytymisen kestosta, mutta mielestäni jos jokin päivä vuodesta ansaitsee pynttäytymistä niin se on Halloween. <3

 RASTAT: Hand made by Mau
BOLERO: Lip Service - Millenium Moon (Iris Noir)
VYÖTÄRÖKORSETTI: Lip Service - Oil Spill (eBay)
TOPPI: Lip Service - Circuit City (eBay)
HAME: Lip Service - Black Diamond Dynasty (Goottikirppis)
LEGGINGSIT: Lip Service - In Control (eBay)

Mau rakastaa mufkeaa tukkaa <3
Olen ollut nyt todella huono valokuvaaja, lähinnä kai siksi että on aina ollut niin väsynyt tai kiireinen, kämpässä niin kaaosta ettei mahdu mihinkään. :D Toiset asiat ovat kuitenkin olleet must kuvattavia ja raastavat mieltä koska ovat edelleen vailla ikuistusta, esim löytämäni Bio Threat housut... :P

Taffin Steampunk bileissä kävin ja asun kuvaaminen ennen lähtöä tietysti unohtui, eikä valomerkin jälkeen kotiin könytessään enää jaksanut, saati meikki olisi varmaan ollut aivan eri luokkaa siinä vaiheessa iltaa. Mutta mahtava ilta, pitkästä aikaa kun oltiin koko kaveri poppoo kasassa. Valkeakoskella asuessa oli niin eristyksissä ja nytkin kun asun taas Tampereen nurkilla niin kaikilla tuntuu olevan niin meno päällä ettei kenestäkään kuulul mitään. Joten sielläkin tämä hetkeen pysähtyminen oli aivan paikallaan ja ainakin minä ja Maria olimme onnesta soikeina kun matkasimme kohti kotia. Pitäisi olla useammin tälläisiä iltoja.

Syntymäpäiväkin tuli ja meni, hiukan masentuneissa merkeissä. Iski ikäkriisi kun tuli täyteen neljännes vuosisata ja mietti mitä sitä oikeasti on sen aikana ehtinyt tehdä ja saavuttaa. Kelloni tuntuu jätättävän. Syntymäpäivät on itselleni aina muutenkin vaikeita ja se että ihmiset jotka eivät muuten ole kanssani puheissa koko vuotena katsovat tarpeelliseksi onnitella Facebookissa, vain siksi koska se nyt ilmoittaa että on toisen syntymäpäivä. Epäilen että minuakin onnitelleista ihmisistä tasan siskoni olisi onnitellut ilman tuota muistutusta. Synttärit kuluivat töissä ja yksin kotosalla, onnitelleiksi lasketaan mies, sisko ja appivanhemmat. Ei kovin hääviä vai mitä? Enemmän alkaa aina surettaa se että nykyään mummukaan ei soita onnitellakseen, ennen soitti kaikkina mahdollisina pyhinä, mutta alzheimerin takia ei enää muista, en tiedä tunnistaako minua edes enää. Asia tekee minut äärettömän surulliseksi, mummu kuitenkin oli minulle maailman tärkein ihminen nuoruusvuosieni ajan ja meidän kemiamme toimivat. Nykyään keskustellessa sitä hauskaa ja aina piristävää mummoa ei enää näy, vain ontto kaiku menneestä. Hiljattain löytynyt aivokasvainkaan ei varmasti auta asiaa.

Äiteeltä ja toiselta mummolta sain syntymäpäivä lahjaksi rahaa EMPn tilausta varten, ja yhdistin siihen myös appivanhemmilta saadut varat. Ostin itselleni pari tpaitaa töihin, uuden hupparin sekä ensimmäisen Iron Fistin vaatteeni josta on pakko todeta että mitoitus on todella kummallinen. Muut vaatteet oli kokoa XL, tämä L ja hiha aukoiltaan paita jäi niin väljäksi että hyppäisi varmaan koko tissi sen kautta pihalle jos ei olisi liivejä alla. Toppi on myös aika lyhyt, jos sattuisi olemaan mahakkaampi ihminen niin varmaan jäisi napapaidaksi. Mutta printti on söpö eikä minun onneksi tarvitse pienentä sitä kuin vähän ylimmän riekaleen kohdalta.
Pari hehkeää kuvaa näistä, huomaa kyllä etten ole mitenkään aamu ihminen. :D Päätin kuitenkin olla reilu ja valita Iron Fistin paita kuvastakin sen jossa en ole alushoususilteen. Eipä sillä, ei pitsipöksyissä ole mitään vikaa. ;)

HUPPARI: Gothicana -  Corded Hood (EMP)

 TOPPI: Iron Fist - Count Catula (EMP)

 TPAITA: Heartless - Hell Cat (EMP)

 TPAITA: - Fledermaus Skelett (EMP)

Liityin samalla myös Backstage clubiin niin saa vuoden tilailtua tavaraa ilman postikuluja, en nyt tiedä onko tuosta varsinaisesti mitään muuta iloa kun mainostetut kaupanpäälliset ym ei vaikuta kovin hääppöisiltä. Mutta saa toisista kamoista sentäs alennusta.

Loppukevennykseksi taas kissa tunkemassa kuvaan ja minun muikea ilme. Näyttää kuin Romeo tuijottaisi kovin vakavana tissiä. :DDD
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti