sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Neiti opiskelija

Ensimmäinen koulu viikko kunnialla takanapäin. 3 koulupäivän aikana todettu.
-Kiva porukka
-Wordistakin voi oppia uuttaa
-Atk luokan tuolit on paaaaskat, selkä kipeänä loppuviikon ry.
-Yllättävät, juokse kaupungilla tyyliset tehtävät ei ole kivoja, astma höökä ensimmäisen ylämäen jälkeen..

Mutta hengissä ollaan, vaikkakin hyvin väsynyt. Ottaa aikaa tottua siihen että heräät viimeistään 6 aamulla ja palaat kotiin puoli 5. Ei siinä paljoa muuta päivällä jaksakkaan sitten tehdä, melkein saat mennä nukkumaan hetkeksi kun pääsee kotiin asti. Onneksi osaan sentäs nukkua bussissa niin voi ne 45min matkat käyttää siihen. :D Mutta toivottavasti me päästäis jossain vaiheessa muuttamaan lähemmäs Tamperetta, ei tarviis herätä niin aikaisin ja bussejakin menis vähän useammin.

Kuten ehkä toiset tietävätkin, tykkään kovasti freteistä. Olisin aikoinaan sellaisen hankkinutkin mutta silloinen mieystävä ei suostunut. Nykyinen mies tykkää freteistä mutta ei ole koskaan nähnyt niitä livenä joten sovin häntä ajatellen tapaamisen erään lähialueella asuvan kasvattajan kanssa, saa sitten oikeasti nähdä millaista se elämä fretin kanssa on ja koska siellä on useampi fretti, myös erilaisia luonteita. Itse tahtoisin kuitenkin hankkia fretin joskus kunhan vain saataisiin sellainen asunto mistä sille saisi hyvin rajattua tilaa joten olisi hyvä tietää mitä Matias on niistä mieltä sen jälkeen kun on nähnyt millaisia todellisuudessa ovat, onko pelkkä näädän haju jo liikaa. :D

Valitettavasti olen ollut nyt niin väsynyt etten ole ehtinyt/jaksanut kuvailla mitään joten asuja ei tällä kertaa tule. Ehkä sitten ensi viikolla jos olisi tottunut rytmiin. Ja vapun takia kun on jokunen vapaapäiväkin! 

______________________

Perjantain frettimiitti meni mukavasti, olisin voinut touhottaa näätien kanssa koko illan. <3 Matiaskin uskaltautui kasvattajalta utelemaan mieltä askarruttaneita asioita, kun kerran mahdollisuus oli. Ihania elukoita on, harkinnassa että käytäisiin kesäkuussa Tampereella olevassa frettinäyttelyssä.

Ei tällä kertaa tämän enempää, nytkin haukottelen niin että leuka tuntuu repeävän. Mutta tiedättepähän että olen hengissä eikä suurta kriisiä koulun suhteen ainakaan vielä ole tullut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti