keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Viimeinkin!

Vuosien yrittämisen jälkeen, sain viimein ujutettua itseni koulun penkille! Täytyy vielä selvittää asiat kelan kanssa mutta näillä näkymin eka koulupäivä on parin viikon päästä. Hiukanko olen nyt itsestäni ylpeä. ^^ Kait se täytyisi yrittää löytää itselleen jokin nätti koululaukku.

Muuten ei olekkaan tapahtunut mitään maailmaa mullistavaa joten tässä pari asukuvaa ja esittelyssä uusimmat hankinnat. :)


HUPPARI: Poizen Industries "Repo" (Goottikirppis)
HOUSUT: Aderlass "String" (Goottikirppis)

Tämä huppari on ihana, ainut huono puoli on se että kangas on suht ohut ja nuo nyörit saa säädellä tarkkaan ettei ala kinnaamaan päällä liikkuessa. Mutta ihana nätti paita. Harvemmin tulee ostettua koko mustia huppareita nykyään.
Housut on kyllä ehdottomasti lempparini, harmikseni nämä on kyl nyt jo vähän isot kun kutistuin. :D Onneks vyö on kuitenkin keksitty niin pysyy päällä. x)


HUPPARI: Lip Service - Autopsy "Routine Natural Death" (Goottikirppis)

Ostin tämän juuri Goottikirppikseltä.. Myyjän mukaan vähän ratkeamaa, jota todellisuudessa olikin sitten vähän enemmän. Samoin vetoketju vetää todella pahasti mutkille joten huppari odottaa tällä hetkellä korjauksia että pääsee käyttöön. Täytyy varmaan laittaa tuohon vetoketjun vierustaan tukikangasta ja mahdollisesti vanhan tilalle jokin kevyempi vetska. Mutta muuten huppari on nätti, tissit kyllä vaatis perinteisesti enemmän tilaa. Katsoo nyt mitä tästä tulee kun saan fiksattua tämän.

KENGÄT: JoJo Cat (Goottikirppis)

Nakitin siskon tuomaan nää kengät Jämsästä, hyvällä tekosyyllä sain sen tulemaan myös kylään ennen kuin pullauttaa kakaransa pihalle. :D Harmitellut kauan kun en aikoinaan tälläisiä raaskinut ostaa kun kenkäkaupassa tuli vastaan, sitten kun totesin et pakko tälläiset on saada niin eihän niitä enää mistään löytynyt. Jos sattui halpoja tulemaan vastaan niin aivan väärää kokoluokkaa. Nämä ostamani poposet on ihan kiinakopiot, muuten vaikuttaa hyvältä mutta sirkat on huonot. Edellinen omistaja oli käyttänyt näitä kerran ja osa oli jo irronnut, itse vaihdoin näihin omat nauhat ja siinä vaiheessakin useampi sinkoili irti. Irrottelin sit suosilla kaikki jotka oli lähdössä ja niittasin uudet tilalle. Joudun kyllä vaihtamaan nuo varmaan vielä uudestaan jossain vaiheessa koska ei ollut nyt riittävän pieniä sirkkoja joissa olisi takaosatkin, Nämä pysyy paremmin kuin alkuperäiset mutta tiedä kuinka kauan, paremman puutteessa. Vähän vaatii kyllä totuttelua taas tälläisilla kävely, talven kun turvallisesti laahustanut pelkillä New Rockeilla.

BOLERO: Lip Service - Erotomechanics (Iris Noir)
MEKKO: Lip Service - Millenium Moon (Goottikirppis)
LEGGARIT: Lip Service - Erotomechanics (Goottikirppis)

Tämän päivän asu, bolero pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Mahtavaa kun sain viimein itselleni sopivan koon, olisi kyllä niin tehnyt mieli repiä hiuksensa päästä sen pienemmän kanssa, pari minuuttia päällä niin ei veri kierrä käsissä. Tämä koko onkin sitten yläosaltaan vähän iso mutta minkäs tekee. Tulen kyllä käyttämään tämän puhki, täytyy muistaa kesällä taas kylpeä aurinkorasvassa etten muistuta joulukinkkua helteiden jälkeen. :P Tilasin tuolta Iris Noirilta kerralla 3 boleroa, tulivat todella nopeasti ja myyjän yhteydenpito oli hyvää, aalennuskoodin kanssa oli ongelmaa mutta sekin hoitui helposti kun laitoin myyjälle viestiä huonolla englannillani. :D Vaatteet oli kääritty kauniisti mustaan silkkipaperiin ja sinetöity hopeisilla tarroilla. Tilaan varmasti toistekkin kun vain budjetti taas antaa myöten.

TPAITA: Cupcake Cult "Vamp Kitty" (Goottikirppis)
HAME: Poizen Industries "Fuse" (Goottikirppis)

Olen ollut taas vähän innokas shoppailija, nämä tulivat tämän päivän postissa. Kissapaitaa tuskin tarvitsee selitellä? Se on sininen, siinä on söpö kissa = tahtooooo! Hameessa on erillinen sukkanauhavyö, hame venyy itselleni hyvin mutta tuo vyö jääkin sitten 10cm takaa auki. :D Onneksi tässä on sentäs säätönyöritys takana niin ei jää käyttämättä. Muhkea hamonen, olen kaipaillut nyt simppelimpää mustaa hametta.

2 kommenttia: