perjantai 4. huhtikuuta 2014

Jännitys tiivistyy...

Perinteisesti keskellä yötä kirjoitetusta unohtuu puolet, asia mitä piti saada ihmetellä oli postin kanssa tullut ongelma.Matias tilasi itselleen ulkomailta uuden puhelimen joka sitten sattui olemaan joku valmistusvikainen yksilö joten lähettivät uuden ja luonnollisestikkin tämä piti palauttaa. Se ei sitten ollutkaan mikään helpoin homma koska Itella ei ilmeisesti huoli puhelimia ym elektroniikkaa lähetettäväksi jos niissä on akut. WTF?!?! Ihan kuin oikeasti puhelin räjähtäisi heti kun laitat sen lentokoneeseen. -_- Menee jo hiukan vainoharhaiseksi, tosin eihän sitä saisi lähettää postissa edes kynsilakkaa kun voi syttyä palamaan. Paketti piti kuitenkin saada matkaan joten piti katsoa vaihtoehtoja. Ilmeisesti matkahuollon kautta saisi lähetettyä maitse mutta ei mitään hajua lähettäisivätkö meren yli vai eivät, infot tuntuivat olevan joka paikassa sekavia. Paketti saatiin onneksi loppujen lopuksi lähetettyä UPSn kautta pakollisten koodi tarrojen ja varoitusmerkkien kera, hintaa muutaman sadan gramman laatikolle tuli reilut 140€! Onneksi myyjä sentäs korvasi palautuskulut täysin mutta kyllä itse olisin ollut täysin kusessa tuollaisen kanssa, hyvä kun olisi saanut jostain rahaa puhelimen ostamiseen, saati sitten että pitäisi tollainen summa laittaa sen takaisin postittamiseen ja katsoa saako rahojaan tai uutta puhelinta. Uusi puhelin tuli ja toimi moitteetta, ei voi kyllä myyjän palvelusta mitenkään valittaa. Itella vielä jaksaa valittaa aina vähenevistä asiakasmääristä, ehkä se ei yhtään auta asiaa että tekevät asioinnin mahdottomaksi.

Mutta palataanpa tähän päivään...
Olin tänään haastattelussa koulupaikkaa varten joten nyt pidetään peukut pystyssä että maanantaina tulisi suopeaa sähköpostia ja pääsisin koulun penkkiä kuluttamaan loppu kuusta. Olis kyllä tosi bueno, vihdoinkin pääsis asioissa eteenpäin! Toivotaan että Matiaksen kouluhommatkin ottaisivat nyt sujuakseen ja pääsisi valmistumaan, ruotsin kurssin uusinta tuottaa pieniä vaikeuksia. Pieni täpinä on kyllä päällä koulun suhteen, yrittää nyt kuitenkin ottaa viikonlopun rauhallisesti ettei tarvitse panikoida asiaa. Katsoo kuinka asiat lähtee rullaamaan.

Käytiin leffassakin kun kerta oltiin vaihteeksi yhdessä Tampereella, katsottiin Kummeli V kun muutakaan ei oikein tullut siihen aikaan (ei sinänsä, kyllä Matias tuon ihan tahtoi nähdäkkin) ja mielipiteeni elokuvasta on: Olisi voinut olla paskempikin. Harvinaisen hyvin pitivät kasassa elokuvan joka koostui neljästä tarinasta.

Vaateostoksia on taas tullut tehtyä, eräät Pennan kengätkin luonani pyörähtvät mutta lähtivät sovittamisen jälkeen uudelle omistajalle. Muuten hyvä mutta juuri sen verta naftit ettei mennyt pohjallisten kanssa enää jalkaan joten pidemmän päälle ei hyvät omalle kintulle. Päivän asustakin piti ottaa kuvaa mutta tietenkin kameran patterit perinteisesti tilttaa juuri sillä hetkellä kun saat kameran asemiin. :D Mutta tässä kuva parista tämän viikon hankinnasta. 

TPAITA: Restyle "Cat Skeleton" (Goottikirppis)

Oli pakko saada kun tuli goottiksella vastaan ihan uutena, alkuun kyllä epäilin osaanko pitää paitaa jossa on noin iso valkoinen printti mutta tämä on niin söpö Skeleton Kitty että pääsi jo käyttöönkin.

 TOPPI: Lip Service - Cybertronic Ragdoll "Cybertronic" (Goottikirppis)

KAULAKORU: Hand Made (huuto.net)

Tässä näkyy lähemmin hupparin olkapäiden nahkanauha koristeet ja niitit.
Pitkän aikaa ollut hakusessa isompi lepakko koru mutta koska ei ole tulut vastaan sopivaa, sopivaan hintaan niin on jäänyt.. Nyt satuin Huuto.nettiä selaamaan taas enemmän ja löysin tälläisen, itse tehdyn lepakon sinisillä koristekivillä ja ketjussa olevalla pienellä vaarna koristeella. ^^ Myyjältä löytyy tälläinen vielä punaisilla helmillä, kannattaa tsekata. Tämän pitäisi olla hopeoitu joten toivottavasti tämä kestäisi itselläni käytössä edes jonkin aikaa. Kiva kun kerrankin myyjä hyväksyi tehdyn hintatarjouksenkin heti eikä tullut mitään vittuilu viestiä perään niin kuin Matiakselle kuulemma oli joltain myyjältä tullut. -_- 

Muita asukuvia saatte nyt odotella, jos huomenna yrittäisi taas luonnon valossa kuvailla. Jos ehtii kaikelta siivoamiselta, sisko tulee lauantaina kylään niin pakko ainakin imuroida taas. Olin muuten vähän ylpeä kun sain pestyä kämpän ikkunat! Viime kesänä en missään vaiheessa ehtinyt pestä tuota ulkolasia joten siinä olikin sitten varmaan ainakin kolmen vuoden töhnät kun ei Matias niitä ole koskaan pessyt kun yksin asui. :D Pakko sanoa, hiukan häiritsee kuinka kirkkaat ovat nyt, tottunut siihen että sai talvellakin tiirailla sillä meiningillä et sataako tuolla lunta vai näyttääkö vain siltä, oli kuin maitolasin läpi katsoisi. Jos ei olisi näkösuojakalvoa ikkunoissa, voisi luulla että lasit ovat mystisesti kadonneet johonkin. :DD Mutta nyt kelpaa kissojen tiirailla ikkunalaudalta omalta auringonotto paikaltaann mitä ulkona tapahtuu. 

Kissoista puheen ollen, on jouduttu tässä 2 kertaa potkimaan naapurin kissa ulos, kauppareissulta kun tulin kotiin niin pikkuinen köllötti rapputasanteella. Tuli heti kerjäämään et päästä sisälle, soittelin ovikelloa mutta ei kukaan avannut, uudestaan mutta ei mitään. Kävin viemässä kauppakamat omaan kämppään, kisu yritti kovasti tulla perässä. Yritin vielä koputtaa ja soittaa kertaalleen kelloa mutta ei tulosta, ei ketään kotona tai ei halua avata. Onneksi kisu sentäs nätisti tuli perässä ulko-ovelle ja astui uloskin kun tuulikaapin välioven laittoi kiinni, jouduin kyllä stoppaamaan kun yritti tulla takaisin, ei yhtään olisi ollut kiva enää mennä ulos. :( Joku toinen päivä Matias oli käynyt ulkona ja kissa oli taas ollut käytävässä (sitä ei saisi päästää sinne edes talvella) ja oli hänkin soitellut kelloa pariin otteeseen ja joutunut nostamaan kissan ulos. En tajua oikeesti et lähteekö toi porukka töihin yms ja heivaa ton kissan siksi aikaa ulos? En ymmärrä, en ikinä itse kyllä toimisi noin. Vaikka eipä sinäsä, ei nuo edes kerran tiennyt onko katti sisällä vai ulkona, oli ihan äimänkäkenä kun totesin kissan nököttävän rapun edessä. Sääliksi käy kissa parkaa, jos ei olisi poika niin varmaan olisin ottanut omille kämpille siksi aikaa että nuo palaavat kotiin, olisi saanut edes juotavaa. Ihana pörröpallo se on, mun ovimikkona toimimiseenkin jo niin tottunut että tulee automaattisesti perässä, ei pelkää enää, antaa silitellä ja paijata, puskee kädet ja jalat. Meidän kissojen reagtio olikin aika huvittava tämän kissan rapsuttelun jälkeen, kun olin saanut kissan ulos ja päässyt omaan kämppään, annoin poikien nuuhkia käsiäni ennen kuin pesen ne (pesen käteni aina rapsuteltuani muitten elukoita, varsinkin ulkoilevia tapauksia). Kauhea nuuhkutus alkuun ja Romppe pieni arkajalka päätti asian olevan aivan liian pelottava, meni sukkelaan maa myyryä sängyn alle piiloon. :D Kilpaileva uros, hui! xD Ei ole ennen reagoinut noin mutta ehkä kun nyt olin kissan kanssa pidempään käytävässä niin ehti niin hyvin laittaa oman hajunsa suupielistään mun sormiin että luultiin jo toisen olevan kämpässä sisällä.

Pyrin kuvailemaan huomenna, viikonloppuna viimeistään nuo muut saapuneet ja päivän asun, mahdollisesti myös sitten siskoni tuomat kengät jos sattuvat omaan jalkaan olemaan soppelit. :) Mutta luvassa on Queen Of Darknessin, Lip Servicen, Poizen Industriesin ja Aderlaksen vaatetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti