sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Nokka kohti tulevaa

Nyt on itselläni vähän jännät paikat, laitoin nimittäin jälleen kerran hakemuksen kouluun, jos tällä kertaa onni suosii rohkeaa, tämä tyttö istuu kuluttamassa koulunpenkkiä jo kuukauden päästä. Vähän jänskättää, peukut pystyyn! ^^ Siitä onkin vierähtänyt jokunen vuosi että olen voinut luokitella itseäni mitenkään opiskelijaksi joten ehkä nyt on sen aika, vihdoinkin vain tuli vastaan koulutus joka oli kuin minulle tehty. Ehkäpä sitten olisi taas realistista ajatella muuttoakin lähemmäs Tamperetta.
Katsotaan mitä elämä tuo. :)

Koska eilen oli taas ihanan keväinen keli, mieliala katossa ja ulkona oli ihana pomppia ilman takkia, sai viikonlopun look olla keveämpi.

TOPPI: Alchemy England "Raven Curse" (Goottikirppis)
HAME: Lip Service - Gangsta Pranksta "Bettie Bruiser" (eBay)
SUKKAHOUSUT: h&m (Goottikirppis)
NIITTIRANNEKORU: (Seppälä)


Tuo toppi on yksi ehdoton suokkarini nykyään, printti on niin kaunis. <3 Paidan ainut miinus on todella ohut kangas mutta kesällä varmaan tuo ei mitenkään haittaa kun muutenkin olo on kuin pätsissä.
Hameen laskoksetkin näköjään kaipaisi taas kipeästi silittämistä, hamoinen on siis aiemmin kehumaani siniraitaista Gansta Prankstaa. Valitettavasti valokuvat eivät näytä tätä kaunista sävyä niin kuin luonnossa.
Sukkikset ostin Misantrellalta, veikkaisin että ovat H&M ketjun koska sielä tälläisiä ihastelin joulun aikoihin mutta teitenkin kaikki isot koot olivat sinisestä jo menneet joten jouduin tyytymään pelkkiin hopeisiin. Olenko muuten ainut jonka mielestä on outoa myydä sukkahousut pituus mitan mukaan? "Ei sillä ole väliä jos olet sata kiloinen, pituutesi on 160cm niin kyllä sinulle S koko menee." Itse joudun ostamaan noilta kokoa L tai varmaan XL olisi vielä parempi, nämäkin sukksiet meinaan ovat ihan pirun tiukat kun venyvät omille metrikoiville. Vai onko tarkoituskin saada reidet näyttämään hoikemmilta kuin saat ahtaa itsesi näihin kuin jauhetun lihan? Makoisaa reisimakkaraa...


HUPPARI: Valve (Goottikirppis)


En mie sentäs ihan vielä lähtenyt kekkuloimaan pihalle pelkkä toppi päällä, sinisen teemani mukaan kiskaisin päälle vielä Valveen ihananisen hupparin! Sanoisin että tämän kuviot ovat petrolin väriset, toisinaan näyttävät enemmän vihreältä kuin siniseltä. Tässä pehmeässä kissankarva imurissa on koristeena suuria hakaneuloja jotka tosin ovat nytkin jo hiukan tehneet isompia reikiä paitaan kun tykkäävät käytössä pyörähtää lukkoineen päivineen ympäri. Selässä on myös pääkallo kuvio jota bäkkäri nykyään käyttää myös Vixxsin mallistossaan. Oli kyllä ihan säkää että tämän harvinaisen ihanaisen sain halvalla itselleni ja vieläpä ihan uutena ja lapullisena!

MEKKO: Poizen Industries "Desiyer" (Goottikirppis)
VYÖTÄRÖKORSETTI: Lip Service - Patent Vinyl "Shameless" (Goottikirppis)

Eilen sain haettua myös postista odottelemani mekon joka harmikseni osoittautui kuitenkin hiukan liian isoksi (L koko) mutta enköhän tuon saa jotenkin korjailtua. Tämä on illalla otettu pikainen sovittelu kuva kun sain ensin yläosan kiristettyä kummarilla (Ihanasti taas huomaa tämän luonnonvalossa ja illalla salamalla otetun kuvan eron). 
Mekkoon kuuluisi oma vyötärökorsettinsa mutta koska mekko ei ollut myyjän oma, ei tiennyt onko sitä edes olemassa enää. Myi siis poikakaverinsa kuolleen vaimon kamoja. :D
Enpä tiedä olisiko se tämän oma korsetti miulle edes mahtunut tai asettunut kunnolla eripari lonkkaluille joten sen puute ei niin jäänyt harmittamaan, onneksi kaapista löytyi kuitenkin tämä Lippyn vyötäröhärpäke jolla sai kivasti mekon vyötärön smokkirypytyksen piiloon. Itselläni ei tätä nykyä juurikaan ole mekkoja, tämä taitaa olla nyt kolmas pitkä mekkoni joten kesäksi ihan tervetullut kapistus. Tämä vaatii kyllä vähän tuunailua, tässä on siis edessä ja takana tuollaiset soljet joilla helmaa saa nostettua mutta omaan makuuni turhan vähän ja kangas jää nostettuna edestä liian suoraan joten noita D-lenkkejä tarvisi vähän siirtää ja ehkä laitan niitä alemmas vielä toisen parin. Helmassa on myös naruja joilla sitä saa kurottua mutta osa puuttuu ja jäljellä olevat ovat hyvin jäykät joten taidan vaihdella sinnekkin paremmat + tehdä niistä pidemmät, nyt ne yltävät ehkä polven tasolle joten vaikka rypyttäisit kankaan koko matkalta, jää helma lähinnä kummallisen näköiseksi, itse kun kaipaisin enemmän sellaista muhkeaa kermakakku lookia jolla hameen saisi halutessaan puolipitkäksi, helpottamaan esim järvessä kahlailua. :D Vaativa ihminen olen taas, mutta onneksi ompelukone löytyy läheltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti