maanantai 17. maaliskuuta 2014

Keväisellä mielellä

Vaihteeksi kuvaa päivän asusta ja muutamasta uudesta hankinnasta (ja niiden viosta).


HUPPARI: Darkside "Protected by Satan" (Goottikirppis)
HOUSUT: Living Dead Souls (Huuto.net)
(Hyvin hämmentyneen näköinen katti: Romeo)

Yksi likka taannoin myi Goottikirppisellä halvalla ihan uusia vaatteita, kuulemma oli aikoinaan ostanut kaveriltaan loppuvaraston ja ajatellut perustaa nettikaupan mutta lapsien takia asia oli jäänyt. Sain siis pilkka hinnalla Darksiden hupparin ja tpaidan sekä harvinaisemman Valveen hupparin! Tämä oli ihan pakko saada tuon pentagrammin takia. Harmikseni tässä oli vain tosi lyhyet hihat, mietin jo aluksi että onko tää pakko myydä eteen päin mutta onneksi korjaantui sillä että leikkasin hihojen resorit auki joten sain mukavasti monta senttiä lisämittaa. :) Ihana vähän kevyempi huppari.
Rompen piti tulla katsomaan et mitä se äitee tääl oikeen kekkuloi, ehkä kertoo lievästi siitä etten ole kuvaillut vähään aikaan? :D

Hiukset oli pakko tunkea ponnarille koska taas joku ajatuskatko iski suihkun jälkeen enkä tajunnut tukkaa harjata märkänä vaan kuivui itsekseen.. toisin sanoen pirun luonnon kiharat pääsivät valloilleen ja tukka sojotti hyvin itsepintaisesti vaakatasoon... -_-

 TOPPI: Queen Of Darkness (Goottikirppis)
HOUSUT: Living Dead Souls (Huuto.net)

Housut oli ihana löytö huutiksesta. Kuolasin näitä joskus vuosia vuosia sitten Backstreetin nettikaupassa mutta ei koskaan raskinut ostaa. Nyt tuli halvalla vastaan ja kuulosti kokonsa puolesta siltä että menis ehkä mulle. Mitat ilmoiteltu vähän oudosti mutta mitä odottaa kun myyjä on mies? Vähän sinne päin niin ihan hyvä. :D Housut oli itseasiassa vyötäröstä vähän isot ja perseeltä tiukat, onneksi nyt lantio pienentynyt pari senttiä niin istuvuus oli heti huomattavasti mukavampi, pystyi oikeasti käyttämään taskujakin. :D Näissä muuten on todella tyhmät taskut! Taskut on todella syvät, jos heitän puhelimen sinne niin putoaa suoraan mun polven kohdalle. Ei mikään turvallisin saati mukavin kohta säilöä tavaraa. Taskun suut myöskin on hyvin kapoiset joten jos satut erehdyksessä laittamaan jotain taskuun saat kaivella tavarat ulos noiden sivun vetoketjujen kautta, edessä olevatkin kun on vain koristeet. Olen kyllä harkinnut josko ompelis vetoketjujen kohdalta uudet taskunpohjat niin pystyis noitakin ehkä käyttämään.
Lahkeet olis saanut olla vähän pidemmät mutta kyllä näillä pärjää.
Toppi on löytö Goottikirpparilta, myöskin vaate jota olen kaipaillut monta vuotta, tätä joskus hypistelinkin ihan Backstreetin liikkeessä mutta Queen Of Darknessin hinta tason tuntien oli vähän tyyris pikkuruiseksi topiksi.


Huomatkaa muuten söötit "kaksivarpaiset" sukat! ;) Talven taas odotelleet laatikon perällä että sukkahousut voi heivata kuuseen ja pääsee sipsuttelemaan vähän kevyemmällä toppauksella. SÖPÖT! ^^ Pari päivää ehdin hihkua riemua keväisestä ilmasta ja nyt saan taas synkistellä kun pihalla on kerros sohjoista lunta. Tahtoo vihertävän nurmen takaisin!Toppi takaa, tulen varmaan pitämään tätä puoli kesää tämän takaosan takia. ^^ Tuo keskellä oleva hopeinen kallo on brodeerattu. Vyö on muuten ostettu Deviantilta, vanha niittivyöni oli niin käsiin levinnyt ja kun tuolta satuin sitten löytämään nikkelivapaaksi mainostetun version joten sijoitin siihen sitten turvallisin mielin eikä ole harmittanut.

____________________

Mutta juup, nyt podetaan kauheeta budjettikriisiä, en nyt ole shoppaillut mitenkään ylettömästi mutta tarvitilata taas kissanruokaa (tajusin eilen et mulla meni viime vuonna yhteensä 480€ kahden kissan ruokaan ja hiekkaan. :D), terapia tarvii maksaa, samoin lääkärinlausunto ja hammaskiskot, bussikortti vie taas sen 250€... Toisin sanoen, nyt täytyy hetkeksi pistää kaikki ylimääräinen shoppailu jäähylle ja toivoa saavansa jotain kaupaksikin.

Tässä kuitenkin tällä viikolla itselleni saapuneet ostokset joista jopa yksi oli kelvollinen. -_-

 TOPPI: Lip Service - Autopsy "Post-Mortem"
Kuvan mukainen toppi pyörähti luonani, saapui torstaina ja perjantaina lähtikin taas uudelle omistajalle. Toppi oli kokoa M ja muuten siis aivan passelin kokoinen mutta... Tuo rintaosa oli niin matala että rinnan alle tuleva sauma oli puolessa välissä rintaa tai sitten nännit vilkkuu, eikä kumpikaan yllättäen ollut itseäni miellyttänyt vaihtoehto. :D Onneksi tähän oli ostaja jonossa joten sain kaupattua suoraa eteenpäin.

 HUPPARI: Vixxsin "Monica" (Goottikirppis)

Olen kuolannut tätä siitä lähtien kun oli uutuus mutta maksoi aina liikaa joten jäi saamatta.. Yksi sitten Goottikirppiksen kautta tätä tarjosi mulle, mittojen piti olla hyvät mutta hinnasta sain tapella mutta vähän sai tingityä (siltikkin mielestäni ylihintainen kapistus) mutta koska oli ollut niin must... Kuitenkin kun huppari saapui, totesin ensi alkuun että on ollut kyllä harvinaisen laiska pakkaaja, huppari oli survottu paperiseen kassiin (josta oli jätetty sangatkin töröttämään), kassi taitettu ja ympärille vedytty teippiä että pysyi näin... ja teippihän ei siis edes sulkenut pakettia, vaan reuna sankoineen oli aukinainen. O_o en tiedä kuinka Smartpostin kautta kulkevat paketit lajitellaan mutta luulisi ainakin normipostin lajittelukoneillakin tuollaisen paketin olevan hyvin nopeasti päreinä tai jos ei muuten niin joku utelias kurkkii että mitäs tässä paketissa on. 
Huppari oli onneksi kuitenkin tallessa ja kasassa mutta ei vastannut yhtään mielikuvaani. :D Huppari oli todella paksu ja tönkkö, olen jotenkin kaikista katalogikuvistakin onnistunut missaamaan täysin tuon karvaisen hupun. Ei siis mikään kesähuppari eikä mitenkään samaa luokkaa saman kuosin leggareiden kanssa joiden pariksi tämän halusin. Mutta tämä nyt oli täysin omaa pöhköyttäni taas joten kokeilin hupparia päälle.. ei mitään toivoa. Mittojen piti olla juuri buenot mutta tuo rintaosa jäi varmaan 10cm auki, sain kyllä survottua tämän päälle muttta koska materiaali jousti yläosastaan hyvin nihkeästi, jäi istuvuus kaukaiseksi haaveeksi. Suuri pettymys siis itselleni, huppari lähti suoraa takaisin myyntiin. :((

BOLERO: Queen Of Darkness "Spooky" (Goottikirppis)

Tämä onkin viikon saapuneista ainut joka jää itselleni. Olen kauan kaipaillut tätä boleroa, joskus olen harkinnut ostavani sen avonaisen version mutta olen aina mittoja saadessani todennut ettei se tule omilla olkapäilläni pysymään. Ajattelin siis että tämä olisi varmempi vaihtoehto kun edessä on pikalukko ja olkaimetkin pitämässä toppia paremmin päällä. Ei tämäkään itselleni mikään istuvuuden riemujuhla ole mutta käyttökelpoinen. Bolero on kokoa M ja hihan saumat menevät itselläni pitkälti yli olkapäiden ja nuo olkaimetkin pysyvät olalla juuri ja juuri. Onko vika vaatteiden mitoituksessa vai olenko todella näin perkeleen kapea selkäinen ihminen kun ei puolet vaatteista tunnu istuvan olkapäiltä olkoon mitä kokoa tahansa? En näin yöllä saanut kuvattua toppia päällä järkevästi mutta tässä havainnolllistava kuva. Saisin ottaa boleroa selästää sisään varmaan 10cm että saisin hihan oikeasti kainaloon asti. Mutta pakko sanoa, se eturemmi sentään auttaa, eihän tämä päällä pysyisi ilman ollenkaan! :D


Tälläistä täällä, keskittymiskyky ollut taas ihan nollissa ja ne läksytkin sai luettua vasta nyt kun pakotti päänsä nollille. Onneksi olen lukenut tuon tekstin ennenkin, ei varmaan muuten olisi taas mennyt puoletkaan aivoihin asti. Ei ihmekkään ettei koulussa tuo teoriapuoli mitä olisi pitänyt päntätä koskaan oikein sujunut, enemmän olen "tekemällä oppii" ihminen. Ja muistan hyvin kuvat! :D Harmikseni vain tuossakaan lääketieteen opuksessa ei sellaisia ole ainuttakaan.

Kait se pitäisi yrittää suunnata nukkumaankin että jaksaa huomenn lähteä taas Tampesteriin ja treffata Mariaa. Ensin kuitenkin taidan vielä kyyläillä jakson Grimmiä, jos sitä alkaisi vaikka väsyttääkkin... 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti