perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kuvakooste: Lip Service


Tällä kertaa vuorossa kuva kokoelmaa Lip Servicen vaatteistani. Nämä kuvat on edellisen blogin ajoilta, Lippyä on kertynyt todella paljon lisää enkä ole kaikkia ehtinyt edes käyttää saatikka sitten kuvata. Yritän jossain vaiheessa tehdä ihan kaiken kattavan päivityksen siitä mitä kaikkea sitä on tai on ollut omistuksessa. Osa näissä kuvissa näkyvistäkin on siis jo mennyt uudelle omistajalle kun koot eivät olleet hyviä tai eivät muuten sitten olletkaan mieleen. Listasin myös kuvissa näkyvät muutkin asun osat vaikka eivät lippyä olekkaan. :)


HAME: Lip Service - Patent vinyl "Sealed Lips" (Goottikirppis)

Tämä oli ensimmäinen Lippyn vaatteeni koskaan. Tämä Lippyn Candy Apple Red on todella hekumallisen punainen, valitettavasti vain se oma punainen kausi on jo mennyt. Ennen olin pelkkää mustaa ja punaista, nykyään en osaa pitää punaista enää juuri ollenkaan. :D Aivan liian lämmin väri, olen tykästynyt siniseen ja violettiin. ^^TOPPI: Lip Service - Patent vinyl (Ebay)

Itseasiassa kuvissa näkyvä yksilö oli ostettu Goottikirppikseltä mutta nykyisen toppini on eBayn ostos. Tää oli XL kokoinen mutta jopa mulla oli hiukan iso rinnuksesta, jos sain nyörit mukavasti niin tuo selän pvc kaistale jäi löysäksi. :/ Mutta onneksi löysin sitten eBaysta uuden lapullisen kokoa pienempänä! Sain myydä tämän etiäpäin. Kinky bileissä oli tämä päällä kun Miukka harjoitteli sitomista, laittoi pirulainen köydet tuolta nyörien välistä, hyvä etten repinyt paitaa kun lähdin irrottautumaan. :D
 


TOPPI: Lip Service - Gangsta Pranksta "Fedora Fanny's Rustle Me Up" (Goottikirppis)
HAME: - (Second Hand)
KENGÄT: Pleaser "Electra" (Joyboots)

Gangsta Prankstan klassikko toppi liituraitaisena. Tykkään gangstan materiaalista, ihanan pehmeää ja venyvää. Tosin muutama yksilö on itselleni tullut mitkä ovat olleet erilaista materiaalia, en tiedä onko näissä vaihtelua sen mukaan koska ne on valmistettu. Tämäkin toppi kun on itselleni hiukan liian iso joten ostin pienemmän koon mutta eihän se sitten päälle mennytkään, tai meni mutta eipä siinä sitten käsiä liikuteltu kun hihat kinnas, materiaali jousti puolet siitä mitä tämä. O_o Lähti bumerangina takaisin myyntiin.
 
BOLERO: Lip Service - Circuit City (Goottikirppis)

 Tässä mallistossa on nimensä mukaisesti virtapiiri kuvio, se ei vain näin mustasta erotu niin hyvin kuin siitä vihreästä versiosta. Malliston vaatteet on ihanan ohutta ja kevyttä wetlook matskua, aivan mahtava kesällä!


MEKKO: Lip Service - Fast Times Fishnet "Back Off" (Goottikirppis)

Verkkomekko, harvinaisen pieni mitoituksinen mallisto taas kun XL koko ei meinaa mahtua päälle.
 

PAITA: Queen Of Darkness (Backstreet)
HAME: Lip Service - Gangsta Pranksta "Bettie Bruiser" (eBay)

Lisää Gangsta Prankstaa, tällä kertaa liituraita on punaista. Ostin samalla kertaa tämän ja saman hameen sinisellä liituraidalla, se on harvinainen! Se on ehdoton lempparini Gangstan värityksistä mutta valitettavan harvoin edes eBayssa liikkuu sitä väriä. Itse maksaisin vaikka vähän extraa että saisin sinisiä variaatoita näiden vaatteista.
 PAITA: Lip Service - Astro Vamps II "Splatter Flesh" (Goottikirppis)
HAME: Lip Service - Astro Vamps II "Erotic Torture" (Androm)

 Alunperin miul oli hame koossa S mutta ostin sitten M kokoiset kun Andromilla sattui hyvässä tarjouksessa olemaan parempaa kokoa. Kyllä se ässäkin mulle vielä meni mutta mukavampi näin. :D Hameen mukana tulee shortsit jotka on myös tehty tuollaisesta powermeshistä, pitäisi estää läpinäkyvyyttä mutta ainakin itselleni ne olivat niin piskuiset että olisi kyllä vilkkunut puoli pakaraa iloisesti alta. :D Pidin kuvissa alla uikkareiden shortseja, siksi sivuilla näkyy kiristelynarut. Nykyään oon saanut jo hommattua itelleni wetlkook hotpantsit mitä pidän hyvin monien lyhyiden hameiden alla. Yritän epätoivoisesti löytää jostain omalle metriahterille istuvat pvc minishortsit tai hotpantsit.
Paidan sain suurella onnenkantamoisella Goottikirpparilta kun yksi laittoi tämän M kokoisen myyntiin, olin ostojonossa jossain kaukana mutta tämä oli sit menossa eräälle ihmiselle jonka tiesin olevan minua isompi joten ehdotin että jos saan tämän niin myyn hänelle samalla hintaa oman L kokoisen yksilöni. Mitat passasivat ja minä sain itselleni sopivan koon, L koko ei koskaan päässyt käyttöön koska se oli hihoistaan aivan valtava, vyötärön sai kiristellä melkein kokonaan kiinni joten sitten rintamukselta kangas tippui jos vähänkin kumarruit. :D 2 tuuman mittaerolla koossa päästiin tähän, paitaan joka istuu kuin hansikas. Tietenkään omille ihroille ei imartelevin materiaali (ei kyllä luonnossa paista noin paljoa läpi kuin kuvissa) mutta on vain niin nätit ja ihanat kesällä tälläiselle lämpöhalvauksen partaalla olevalle. Paidassa muuten kuuluisi olla edessä punaiset nyörit mutta edellinen omistaja oli vaihtanut ne, hommasin itse kyl punaiset taas tilalle.

HUPPARI: Living Dead Souls (Goottikirppis)
TPAITA: Skelanimals (Goottikirppis)
CAPRIT: Lip Service - Gangsta Pranksta "Rita" (eBay)

Punaraitaista Gangstaa taasen, huomaa että yltävät mulla polven alapuolelle, katalogi kuvissa nää on naisilla yleensä puoleen sääreen. Ei sillä että olisin mitenkään pitkä kinttuinen. Epäilen että malliston pitkät naisten housut olis liika lyhyet, samaten ne lyhyemmät ns poikashortsit, niiden piti ylettyä polven kohdalle mutta mitä joskus sain mittoja niin olisivat ollet mulla puolessa reidessä eli ihan hölmön nysät. :D

TPAITA: Lip Service (HT) - Lick My Lycra (Goottikirppis)

Tässä tpaidassa yläosassa ja kyljissä on verkkoa ja edessä saumoissa vetoketjut, näkyvät vain kuvassa huonosti. Sain tämän ihan pilkkahintaan, myyjä palautti mulle melkein koko ostosumman kun ei ollut huomannut että paitaa oli pienennetty. Oli kyllä taas joku ompelu mestari ollut asialla koska oli ommeltu niin epäsopivalla tikkauksella että voi moro... oli vedetty sisään molemmista sivusaumoista, hihat mukaan lukien.. Hihoista oli pakko purkaa mutta sivuista totesi suoraa että kangas siitä hajoaa jos rupeaa ratkomaan.
 

BOLERO: Lip Service - Fash-ist Fishnet - Shady Crop Hoodie (Goottikirppis)
MEKKO: Lip Service - Gangsta Pranksta "Carmella's Da Boss" (eBay)
SUKAT: - (Backstreet)

Verkkopaita on hupullinen ja ylettyy rinnan alle. Tässä kuuluisi olla kiinteät "kynsikkäät" mutta edellinen omistaja on ne avannut ja ommellut hihansuut perinteiseksi. Olen kyllä harkinnut itse että katsoisin saisinko ommeltua niitä takaisin kiinni, ne olisi niin söötit. :D 

TOPPI: Lip Service - Gangsta Pranksta - "Fedora Fanny's Rustle Me Up" (Goottikirppis)
HAME: Lip Service - Gangsta Pranksta - "Slip 'er a Micky" (eBay)
SUKKIKSET: - (Cybershop) 

Yllä jo esitelty paita ja saman malliston minari jota olen joutunut hiukkaisen pienentämään. Ai niin, unohdin sanoa aiemmin että tuossa topissa on sivuilla, noista soljista alaspäin laskokset mutta omasta yksilöstäni harsin ne kiinni, sojottivat joka suuntaan ja levensivät vain suotta lannetta.

TOPPI ja HAME: Lip Service - Erotomechanics (eBay)
LEGGINGS: Lip Service - Erotomechanics (Goottikirppis)
MEKKO: Lip Service - Erotomechanics (huuto.net)
(KISSA: Romeo)

Gigerin biomekaanista tyyliä mukaileva kuosi on ihan must have! Nämä on ensimmäiset omistamani leggarit, yleensä en niistä perusta mutta nämä tulee kyllä käytettyä varmasti puhki asti, nytkin näistä on parsittu jo 3 reikää. :D Topissa selkä on verkkoa, hameessa sivut ja mekossa yläosan lisäksi helman sivuissa on verkko osiot. Todella typerästi kyllä joustavan kankaan kanssa todella vähän joustava verkko joten mitoitus taas heittää. Itseäni hiukan ahdistaa tuon mekon kaulus, katsoo saanko oikeasti käytettyä sitä.

Ja tosiaan Romeo viiletti taustalla näitä kuvia ottaessa, vilkkuvat taustalla silloin tällöin.


PAITA: Lip Service - Fash-ist Fishnet "Transformers" (Goottikirppis)
TOPPI: Lip Service - Patent Vinyl "Totally Fettered" (Ostettu Insanitylta)
HAME: Lip Service - Bio Threat "Nuclear Fallout" (eBay)
LEGGINGSIT: Lip Service - Erotomechanics (Goottikirppis)
KENGÄT: Pennangalan "Transmuters" (Goottikirppis) 

Transformers paita on varmaan jokaisen gootin vaatekaapissa ainakin yhdessä värissä, itse olen omistanut sekä mustan että punaisen. Topin ostin kaverin kaverilta Insanityltä joka pitää myöskin blogia, kannattanee tsekata!
Hame on todella harvinaista herkkua! Mallisto on todella kiven alla ja uskokaa kun sanon, maksavat mansikoita tätä nykyä jos sattuu tulemaan vastaan. Erityisesti tämä hopeinen väritys tuntuu olevan sellainen mistä ihmiset pitävät kiinni kynsin ja hampain jos ovat vaatekaappiinsa sellaisen saaneet. Itse kaipaan kipesti tämän malliston toppia ja paitaa, mutta 150€ yhdestä paidasta (+mahdolliset tullit ja verot) on aivan järkyttävä hinta omaan budjettiin. Varsinkin kun oma paino sahaa niin paljon että yksi vaate voi olla sopiva tasan sen kuukauden ja sitten on liian pieni tai liian iso. Itse sain hameeni kohtuullisella hinnalla ja juuri passelin kokoisena. (nyt tekee jo hiukan tiukkaa mutta en luovu! Laihdutan mieluummin. :D)

MEKKO: Lip Service - Millenium Moon (Goottikirppis)
LEGGINGSIT: Vixxsin "Cross" (eBay)
(KISSA: Romeo)

Aa, tämä oli yhden postauksen piristyskuva, Pome tahtoi niin kovasti päästä myös kuvaan. :) Millenium Moon on ehdottomasti yksi lemppari mallistoni, en ole livenä nähnyt tämän malliston toista värivaihtoehtoa, sellaista missä printti on heijastava, mutta kuvissa näyttää aina niin vaalealta että olen päätynyt suosimaan tätä mustaa printtiä, hyvä arkisempi vaate.

RASTAT: Hand made by Me :)
TOPPI: Lip Service - mallisto tuntematon (Goottikirppis)
HOUSUT: Living Dead Souls "Blitz" (Goottikirppis)

Tämän topin mallistosta ei ole mitään hajua, lappuja ei ole niin en voi koittaa googletellakkaan. Muutaman malliston olen löytänyt missä saman näköinen matsku mutta ei ole tämä näyttänyt olevan osana niitä.
Ihanaa tummanharmaa/hopeista nahkaa joka tapauksessa, valitettavasti vain vetoketju oli oikukas joten odottaa nyt että saisin vaihdettua siihen uuden.
Jos joku tunnistaa tämän topin, tietää malliston tai edes tämän koodin niin arvostaisin infoa kovasti! :)

HIUSPANTA: (Expressions)
HUPPARI: Lip Service - Webutante Returns (Goottikirppis)
TOPPI: - (Second hand)
HAME: Lip Service - Oil Spill (Goottikirppis)
SUKKIKSET: - (eBay)
KENGÄT: Demonia - Kera (Goottikirppis)

Huppari on hämähäkinseitti kuvioinen ja miesten malli eli leikkaukseltaan aika suora . Hame on ihanaakin ihanampaa Oil Spill mallistoa, tahtoisin kokoelmiini koko malliston mutta... tämä on käynyt harvinaiseksi ja ne koot mitä tulee vastaan on todella pieniä. Ja näiden mitoitus kun on tosi minimiä osassa, näiden paidassa mahtuisin rinnuksesta ehkä hädin tuskin XXL kokoon. Ei hirveästi lohduta kun vastaan tulee aina vain max M kokoisia tai sitten eBayssa viedään ne harvat passelit nenän edestä. Mutta kauniita ovat, materiaali taittaa sateenkaaren väreihin, kuin öljylätäkkö asfaltilla. :D
 

TOPPI: Lip Service - Circuit City (eBay)
HAME: Queen Of Darkness "Nobody Cares" (Goottikirppis)
SUKKIKSET: (eBay)
KENGÄT: Pennangalan (Goottikirppis)

Tämä oli asuni kun käytiin Matiaksen kanssa katsomassa Pää Kii bändiä Valkeakosken musiikkitapahtumassa. 

TAKKI: Lip Service - Zip Service "Chained to the Radiator" (Second Hand)
MEKKO: Lip Service - Webutante Returns (Goottikirppis)
KENGÄT: Pennangalan (Goottikirppis)
LAUKKU: Demonia (Goottikirppis)

Tämä on siskoni ottama kuva meiän iskän 50 vuotis synttäreillä joten siksi on hänen täginsä. Takin ostin kaverilta, tämä on kokoa XL mutta hihoista todella kapea, hänellä kiristi mutta mulle menee hyvin, jotain iloa rimpuloista käsivarsista. :D Tämäkin on harvinaisemmaksi käynyttä mallistoa. Tämä takki oli käytössä todella pitkälle talveen (jos tätä nykyään voi talveksi kutsua) ennen kuin totesin että muuten hyvä mutta jenkkakahvat jäätyy kun yöllä liikkui ulkona. :DD On siis malliltaan lyhyt rotsi, nyt odottaa vaaterekissä taas kelien lämpenemistä että saan taas leopardi kuosit käyttöön. :) Mekko näkyy tässä todella huonosti mutta tämä on siis hämähäkin seittikuviota kuten yllä ollut malliston paitakin. Tämän ainut huono puoli on se että tämän olkaimet on niin pitkät että tissit tuntuvat tulevan ulos kaula-aukosta, koko ajan saa nykiä ylemmäs. :D Täytyy yrittää lyhentää noita.

BOLERO: Lip Service - Circuit City (Goottikirppis)
TOPPI: Lip Service - Circuit City (eBay)
HAME: Queen Of Darkness "Nobody Cares" (Goottikirppis)
LEGGINGSIT: Madonna (Goottikirppis)
SÄÄRYSTIMET: Hand Made (Goottikirppis)

Kerrospukeutuminen ja Wetlook kunniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti