torstai 6. maaliskuuta 2014

Kuvakooste: Asuja

Tässäpä kuva pläjäystä vanhan blogini puolelta, 15 kuvaa siitä mitä sitä on tullut puettua päälle. :) Pidemmittä puheitta, kuviin!

 HUPPARI: Cupcake Cult (Backstreet)
HOUSUT: Sektor1 (Goottikirppis)

Jasonistakin saa söötin kun siihen liittää Hello Kittyn! Hiano veriroiskeinen huppari joka on ollut täysin hintansa väärti.

 HOUSUT: Living Dead Souls (Leather Heaven)

Jotakin sinistä... Nämä housut olivat suuren heikkouden hetken ostos, maksoivat törkeästi (about 80€) mutta oli pakko saada sovittaa ja koska ne olivat harvinaista herkkua eli oikeasti pitkät piti niihin veronpalautuksensa saada tuhlata. Rakastan näitä housuja ja tulen kyllä käyttämään nämä puhki, ovat kyllä nykäänkin jo hiukan kärsineet paljosta käytöstä. 
Näiden housujen ostamisen jälkeen rakastuin taas tyystin siniseen, 10 vuoden tauon jälkeen.

PAITA: S.D.L. (huuto.net)

Aivan ihana kesäpaita, harmillisesti vain näiden kaikki paidat tuntuvat olevan jotain yhden koon juttuja niin eihän tämä nykyiseltänsäkkään olis mulle mennyt edes puolittain. Harmittaa kyllä aina nuo One Size vaatteet, monet ovat luokka XS-S ja hyvällä säkällä ehkä menevät M kokoiselle, L kokoiselle ei mitään toivoa. Cyberdogilta olen montaakin paitaa himoinnut mutta aina se rinnanympärys jää liian pieneksi.

TOPPI: - (Second hand)
VYÖ: tuliainen virosta
HAME: Queen Of Darkness (Backstreet)
SUKAT: - (Backstreet)
KENGÄT: Pleaser Electra (Joyboots)

Tämä oli yhtien Leimareiden asuvalinta josta mukavasti sain kehuja ollessani lipunmyynnissä kaverini kanssa.

PAITA: Spiral Direct (Rockjet)

MEKKO: - (Goottikirppis)

Vaakaraita leventää mutta aina se ei ole paha asia. :D Olen ollut alaluokilta asti ihan myyty kaikkien verkkovaatteiden edessä. Aina verkossa olo ei ole kuolemaksi.

RASTAT: (Cybershop)
HAME: - (peräkonttikirppis)

Kaverini Marian kanssa käytiin kiertämässä kerran Keskustorilla ollut peräkonttikirppis läpi. Itse löysin tämän hameen ja tavaraa kissoille, Maria tapansa mukaan teki ostoksia vähän enemmän kun ei omaa näin vaativaa makua. :D


LANTIOTASKU: - (Goottikirppis)
HOUSUT: Sektor1 (Goottikirppis)

Linnoitushousut! Asenne byysat sydänkäyrällä ja rytmihäiriöillä. :D Miesten housuja joten mittakin riittää, toki lantiosta vähän tiukat näin persevällä ihmisellä. Eri nice, nyt vain himpun liian pienet, tahtoisin saada vaihdettua nämä isompaan kokoon.
Lantiotasku oli erikätevä kun oli töissä ja tahtoi pitää hameita ym missä ei ollut taskuja, sai oikeasti puhelimet, avaimet, rahat, bussikortit ymym hyödykkeet mukaan. Tässä on vielä tosi hyvin säätövaraa, ne mitä olen esim cybershopissa, tai Auringossa katsonut ovat niin lyhyitä että menevät ehkä puoliksi mun ympäri.

AURINKOLASIT: - (Aurinko)
PAITA: PunkyFish (Goottikirppis)
HOUSUT: KillerCat (Cybershop)

Pidän revityistä paidoista, tälläisiäkin löytyy valikoimista muutamia. Housut on KillerCatin, mutta olen kyllä varmaan parillakin eri merkillä nähnyt ihan saman näköisiä.  Mitä enemmän vaatteissa on metallia sen parempi!

HOUSUT: Living Dead Souls (Goottikirppis)

Housut hameella, kävin nämä hakemassa yhdeltä fretin omistajalta. <3 Sivuilla roikkui pienet käsiraudat.

TAKKI: Valve (Backstreet)
HOUSUT: Valve (UFF)
KENGÄT: New Rock (Second hand)

Backstreetin omaa muinaista Valve mallistoa joka tuntuu nykyäään olevan todella kiven alla eli myös kallista ja haluttua. Takki on talvella aivan ykkös lämmike, matsku on paksua ja kauluksen taakse pääsee piiloon. Hihojen leveyttäkin saa säädeltyä lämpötilan mukaan.

TPAITA: Kotiteollisuuden bändipaita (Kontti)
HOUSUT: Valve (UFF)
KENGÄT: New Rock (Second hand)

Oli pakko ostaa nämä housut uffilta vaikka sopivuudesta ei ollut mitään tietoa mutta maksoivat naurettavat 8 euroa! Eikä ollut moitteen sijaa, Uffi vain ei taas tiedä mitä myyvät. :D Toisen onni on toisen epäonni.

TAKKI: Criminal Damage (Second Hand)
KENGÄT: Demonia (Goottikirppis)

Kaverilta ostettu takki monilla yksityiskohdilla. Mukavan näyttävä kapistus, riittävän lämmin syksyllä mutta silti kelvollinen käytettäväksi myös kesällä.
Huomatkaa sukkisten pohkeissa roikkuvat kissat! Oli ihan pakko ostaa joskus kun Nitrobabesta bongasin, ovatkin varmaan ainoat sukkikset joita kissat eivät oikeasti ole repineet.

HAME: K-Star (Goottikirppis)

BOLERO: Queen Of Darkness (Goottikirppis)
MEKKO: - (Second Hand)
KENGÄT: Demonia Swing (Goottikirppis)

Ihana samettimekko jota pidin niin kauan kun tissit suostuivat mahtumaan sisään. :D Tämä päällä kun olin töissä niin yksi vanhempi nainen tuli kysymään että onko mulla silikonit. Hiukan oli naurussa pitelemistä että ei ole eikä tule, ihan omat on. x) 
Rakkaat Swingit jotka hajosivat.. tässä asussa kun olin lähdössä Tampereelle, kävelin tapani mukaan rauhassa bussi pysäkille ja vaikka bussi olikin aikataulustaan myöhässä, kuski odotti pysäkillä ovi auki ja katseli koko matkan kun saapastelin paikalle. Kun pääsin bussiin niin kehui vuolaasti kuinka on kyllä päivän upeimmat kengät ja hänen piti saada niitä siinä vielä ihastellakkin. Tampereen päässäkin oikein vaati kulkemaan etuoven kautta ulos että saa vielä kerran ihailla. Taisi olla herralla pieni kenkäfetissi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti