perjantai 9. tammikuuta 2015

Pillereitä ja PVCtä

Mahtava postipaketti saapui eilen! IrisNoirilla oli uutena vuotena ale joten sain Lipparin vaatteita 40% halvemmalla. Tilasin 2 housut, leggarit, topin, paidan, mekon ja tissitopin. Hintaa koko setille tuli kaikkine kuluineen 235€. Useimmista himoitsemistani vaatteista oli jopa kokoja jäljellä ja kaikki tilaamanikin jopa mahtuivat päälle, osa huonommin, osa paremmin. :D Aina yhtä järkkyä jos XXL koko menee juuri ja juuri päälle, mutta lippyn toiset mallit tuntuvat olevan tosi minimaalista mitoitusta.
IrisNoirin paketit on pakattu kauniisti hopeisilla tarroilla sinetöityyn mustaan silkkipaperiin. Mukavaa luxusta ikuisiin muovipusseihin verrattuna.

 PAITA: Lip Service - Oil Spill (Iris Noir)
TOPPI: Lip Service - Millennium Moon (Iris Noir)
HOUSUT: Lip Service - Oil Spill (Iris Noir)

Oil Spill on ehdottomasti yksi lemppari mallistoistani tuon sateenkaaren väreissä heijastavan materiaalin vuoksi. Yksinkertaisesti niin kaunis, että sitä voisi vain katsella koko päivän huumaantuneena. Tuo paita oli juurikin kokoa XXL ja menee itselleni rinnoista juuri ja juuri. Jouduin ensin rullaamaan paidan rinnoista yli ja sitten remmin. Remminkin pitäisi jäädä löysälle rintojen alle, itse säädin tuon niin isolle kun saa ja jää silti ihan ihon myötäiseksi plus itselleni tuo rintojen väliin tuleva remmi jää vähän lyhyeksi jonka vuoksi remmit ei yllä kunnolla rinnan alle. Taas kerran saan todeta että naisella voi olla ihan liikaa tissiä. :D Mutta ihana on ja olen tyytyväinen että tämä ylipäätänsä edes meni päälle. Housut ja tuo Millennium Moonin tuubitoppi ovat kokoa XL, topista olisi ehkä mennyt pienempikin koko, mutta tilatessa pelasin varman päälle kun pelkäsin L koon venyvän niin paljon ainakin puettaessa että printti räjähtää käsiin. Mutta kerrankin löysin itselleni mahtuvan tissitopin, yleensä kaikki bandeau topit on tehty pieni rintaisille joten niiden isojakaan kokoja ei saa vedettyä päälle. Katsotaan kuinka tämä toimii, mutta ainakaan ei kiristä ja peittää oikeasti koko rinnan! Kiva kesäksi ja underbust korsettien ja toppien alle. :)

 TOPPI: Lip Service - Millennium Moon (Iris Noir)
LEGGARIT: Lip Service - Millennium Moon (Iris Noir)

Toinen lempimallistoni, en tosin osaa vieläkään sanoa kumpi väritys on parempi, ennestään omistamani ovat mustalla printillä ja nyt tilatut heijastavalla printillä joka näyttää salamalla kuvattuna täysin valkoiselta. Viereisessä kuvassa näkyy leggareiden printin väri ilman salamaa. 
Mietin pitkän aikaa tuon topin tilaamista, yleensä en oikein kestä paitoja joissa on tiukka kaulus, tulee hirvittävän ahdistava fiilis sellaisista. Tähän jäi onneksi isossa koossa vähän väljyyttä joten ei purista, mutta kaulus oli yllättävän korkea, itselläni tulee leukaan asti ja ainakin näin uuden karheana on lisäksi tönkkö. Täytyy katsoa notkistuuko tuo pesun myötä mukavammaksi.
Itselläni on mallistosta haussa vielä hame ja säärystimet.

MEKKO: Lip Service - Bio Threat II "Alert State" (Iris Noir)

Minimekko joka osoittautui todellakin miniksi, peittää hädin tuskin persettä. Täytynee käyttää housuja tämän alla. Mekossa on kummallakin sivulla pitkät vetoketjut helpottamassa pukemista ja materiaali on mukavan kumimaista kangasta. Ei välttämättä ole kyllä itselleni kaikista edustavinta että vyö menee rinnan alla, tunnun näyttävän normaaliakin lihavammalta. 

 MEKKO: Cyberdog (Goottikirppis)
HOUSUT: Lip Service - Black Diamond Dynasty (Iris Noir)

Nämä ihanaiset löysivät vihdoin takaisin vaaterekkiini. <3 Tälläiset ihanaiset ostin goottikirppikseltä joskus, taisivat olla Insanityn vanhat, mutta pelkäsin liiaksi niiden repeävän saumoistaan liikkuessaan kun venyivät niin paljon päällä. En tahtonut rikkoa ihania housuja joten parempi laittaa kiertoon ja metsästää isompaa kokoa. Housut pääsivät tänään käyttöön koulupäivän ajaksi ja voin sanoa kaivanneeni kovasti pvc housuja. Yksi kohta sydämestä täytetty. <3 Näissä housuissa ei ole ollenkaan vetoketjua joten kiinnitys on pelkästään tuon nyörityksen varassa. Täytyy pätkäistä noita etunyörejä kyllä kun ovat ihan törkeän pitkät. :D Jostain syystä näiden kuosista tulee mieleen sirkustirehtööri. Musta sirkus, musta sirkus...

Joululoma alkaa olla ohi, maanantaina pitäisi palailla taas töihin. Loma on kyllä tullut tarpeeseen, mukava saada laittaa aivot offille ja olla täysin miettimättä mitään työ tai koulujuttuja. Ehdin ja jaksoin pitkästä aikaa käydä Marian luonakin, tuntuu aika menevän nykyään aina liian nopeasti. Rytmi on taas kääntynyt normaaliksi, hyvällä säkällä neljältä nukkumaan ja ylös kahden aikaan. :D Ihanaa olla kotona.
Romeo on 8 päivän antibiootti kuurilla ientulehduksen takia. Tuntui pillerit olevan kovin isoja ja hirvitti joudunko jakamaan sen oikeasti 4 osaan. Lääkkeiden syöttäminen kissalle ei ole aina helpoin homma ja jos sitä yrittäisi tehdä sen 4 kertaa kerralla, palaisi varmaan katilta käämit. Onnekseni Romppe sai vedettyä pillerin alas 2 puolikkaana niin pääsee vähän helpommalla eikä tuo tunnu edes mököttävän miulle kun saa namin palkaksi. Rompelle on kyllä aina saanut annettua lääkkeet aika sujuvasti, samoin silmätipat. 2 päivää mennyt, 6 jäljellä, toivotaan että auttavat. Inna taas tarvisi laittaa dieetille, alkanut kerryttämään massua viime aikoina. :D

Kävin eilen myös vihdosta ja viimein ostamassa itselleni kameran! Ei tarvitse enää käyttää pelkkää isoa laina kameraa. Täytyy vielä hommata kamerajalusta, kameran pitäminen pöydällä ei ole kovin helppo tapa kuvailla ja kuvakulmakin on vähän mitä on, ei niin järin edustava. (ihan kuin olisin koskaan edustava)

Jännä ominaisuus uudessa kamerassa, ottaa kerralla 6 erilaista kuvaa, tässä tulos yhdestä kasvokuvasta. Kamera selvästi päätti vielä sensuroida uuden huulilävistyksen kuvasta, kuvaamme kokonaisuutta paremmin kun saan vaihdettua siihenkin samanlaisen korun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti